• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Wyprawka dla maluszków i ich mam

reklama
no ja właśnie napisałam, że nie da rady jednocześnie trzymać kierownicę i się opierać.
a może jednak da radę, bo ja posadziłam Maję na ten rowerek w sklepie, tylko nie zwróciłam uwagi czy siodełko było ustawione w pozycji najbliżej kierownicy i może wtedy nie było by problemu z całkowitym oparciem ;-):-) bo jak ona siedziała to nie dotykała tylko górą plecków a dołem tak i się trzymała jednocześnie :tak:
dzięki dziewczyny za odpowiedzi :blink:

nie wiem co oni tam dali że taka cena...my mamy łózeczko bujane i ta funkcja nam do nieczego nie potrzebna, zresztą żaden z moich chłopaków nie uznawał bujania - ani w łózku ani w wózku....

Ja tylko bujałam kube i dzieki bardzo za to nie zasnal bez bujania nawet jak spal to sie co chwila przebudzał na bujanie i fakt wózek miał typowo do bujania ale i teraz mozna takowe dostać tyle ze musza byc na paskach.Dziecko o wiele spokojniej spi nie bujane

reklama
Ja kupiłam Martnie łóżeczko z funkcją kołyski i do niczego się nie przydało. Ładnie wygląda, mase waży i na tym koniec.
Ale moi rodzice wiele by dali za takie urządzenie 25 lat temu, kiedy siostra musiała miesiąc chodzić w rozpurce (sprzęt medyczny zmuszający małe dziecko trzymania nogi w głębokim rozkroku - miało pomagać przy wadzie bioderek) i płakała, bo było jej w tym niewygodnie. Spała tylko w wózku pod warunkiem, że się bujał, więc tata wymyślał juz różne motorki aby wózek sam się huśtał...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry