Dominiczko ja mam cybec onyx oraz cybex callisto. Calisto duzo lepszy bo ma super budę,my jestesmy zadowoleni,Natka tez,ale jak bym miałą dzisiaj kupowac spacerowkę to wzięlabym mclareca xlr

. Choc tak jak mówie do callisto włąściwie nie ma sie do czego przyczepic a cena połowe nizsza. Z drugiej str. nasze dzieciaczki juz dłuo w wózkach jeździc nie bedą wiec pytanie czy opłaca sie w tym momencie wydawac kase na mclarena...no bo gdybys brala rok temu,to wówczas w ciemno mclaren. Aha!naszym calisto jeźdizmy od roku,całą zimę,wiosne,lato i nic sie nie dzieje,a prowadzi sie super lekko,no i plusem jest ta buda,ktora mozna zasłonic całe dziecko i wtedy parasolka jest zupełnie zbędna a i od wiatru ta buda osłoni.
Alex. Ja wsadzałam Natke do spacerówki w roznych konfiguracjach z tą drugą dostawką(tzn i z gondolą i ze spacerówką) i nie widze szansy zeby dzieci sie kopały jak siedza buziami do siebie. Tam jest w gruncie rzeczy sporo miejsca pomiedzy sziedzeniami.
Kolorek mamy szary( dwie gondole) i spacerówki jedno siedzisko szare drugie czarne. Co do przewozu dzieci w gondolach w aucie to przyznam jeszcze nie doczytałam w instrukcji...Za chwile lookne bo to ciekawe...i dam zanc rzecz jasna
Juz sprawdziłam,nic a nic nie piszą na temat gondoli poza instrukcją montazu....