reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wyprawka dla maluszków i ich mam

cd Kompleciki na jesień :-)

sukieneczki na lato i buciki do sukienki i adidaski do spodni jeanowych :-):-)

reklama
Deli przesliczne zakupy, napewno mozesz byc zadowolona:-DJakie te sukieneczki sa cudne, ale ci zazdroszcze:-)

dziękuje Kasiu i Aniu, wyniki dobre to poszalałam dziś :)
dobrze, że mamy odłożoną kase dla małej to nie odczuwam wydatków :)

Dziewczyny super zakupy. Ja zastanawiam się kiedy zacząć kupować resztę, bo coraz więcej klientek w pracy opowiada, ze urodziły wczesniej niż się spodziewały. A jak i mnie się to przydaży?? I taka nie przygotowana będe??

Ja dzis byłam w SMYKU jest promocja na wszytskie ciuszki -30%. Kupiłam Młodemu dwa pajacyki. Poza tym prezjżałam dziś ciuszki po Anielce - i cholercia tak jak myślałam w większości różowe:baffled: Jeszcze na takiego noworodka to troche mam ale potem - to nic, jeśli nie różowe to w kwiatuszki....

Dziewczyny super zakupy. Ja zastanawiam się kiedy zacząć kupować resztę, bo coraz więcej klientek w pracy opowiada, ze urodziły wczesniej niż się spodziewały. A jak i mnie się to przydaży?? I taka nie przygotowana będe??
Tez o tym ciagle mysle:baffled: postanowilam w pierwszych dniach czerwca pojsc z lista na mega zakupy i nabyc wszystko czego mi brakuje. Z wiekszych rzeczy to lozeczko, materacyk, posciel, karuzele do lozeczka, wanienke, lezaczek, mate edukacyjna, przewijak, baze, moskietiere i spiworek do fotelika, laktator i poza tym artykuly kosmetyczne i do pielegnacji, wszystko co mi potrzebne do torby do szpitala. Bede sie posilkowala lista. Chce kupic mozliwie wszystko w jednym sklepie, w ktorym co 10 rzecz jest sprzedawana z 20% rabatem. I mozna dowolna rzecz zrabatowac czyli oczywiscie zrabatuje sie te najdrozsze.

deli swietne zakupy. Bialy dresik mnie powalil:-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Przejrzałam wczoraj ciuszki dla małej i stwierdzam, że nic dla niej nie mam. Wszystko w rozmiarze 56 :baffled: Chyba więc kupno wyprawki zaczne od początku... :confused:

reklama
Do góry