reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wyprawka dla naszych maluszków

a ja w końcu zmówiłam coś dla córci:tak: butelki, smoczki, termoopakowanie, okrycie kąpielowe, pajacyki itp wszystko jedną paczką:tak: zobaczymy jak się sprawdzi sprzedający to dam namiary:tak:

reklama
Abeja STO LAT STO LAT!!!!!!!;-)

a ja mam jeszcze taką sprawę... w związku z tym, że nasze Dzieciaczki ur się jesienią zastanawiam się gdzie mogę kupic (już teraz) czapki na jesień i zimę??

w sklepach same letnie...
znacie jakieś sklepy on line?? albo kogoś kto ma takie rzeczy na allegro??

Karolinusia są teraz śliczne czapki w kompletach z rękawiczkami w mothercare promocja 13zł , później wstawię zdjęcie bo też malutkiej już kupiłam:tak:

Przepraszam że post pod postem ale tu zdjęcia
mothercare:-)

cz.jpg

h&m były komplety razem z kozaczkami:-D

cz2.jpg

Abeja,spóźnione:zawstydzona/y: ale jak najbardziej szczere życzonka urodzinowe przesyłam i ja,wszystkiego naj,naj,najlepszego,zdrówka,szcześcia,łatwego i szybkiego porodu:-):-):-)

Dentico ,te kompleciki są cudne po prostu:tak::tak::tak:

Abeja .... najlepszego :tak:

Dentico z tego co tu oglądam to Ty masz juz niezłe zapasy dla Maleńkiej :-) Śliczne to wszystko

Dzisiaj rano moja mama przywiozła mi prezent od siostry dla małej okazało się ,że jest to :szok:zielony nocnik zapachowy Disneya w kubusia puchatka itd. chyba nikt nie ma takiej wyprawkidla pierwszego dziecka:-D

reklama
Abeja, spóźnione, ale szczere: wszystkiego naj!!!!!:-):-):-)

Laski, a gdzie Wy te wszystkie ciuszki poupychacie???:-D;-) Ja mam tylko te najmniejsze rozmiary, jeszcze coś z Polski na pewno przywiozą. W sumie najmniejsze i 0-3 miesiąca, to trochę większe są:-D

Do góry