Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
fotelik Roan Millo i pasuje do wózków Roan Marita, Roan Kortina i Roan Rocco 4628 ROAN FOTELIK SAMOCHODOWY MILLO 0-13 kg NOWOSC (752577235) - Aukcje internetowe Allegrokurde fajny ten fotelik...jakiej to firmy i jak cenowo stoi??może podałabyś jakis link do aukcji lub sklepu gdzie można by było go dostać bo fajowski jest :-)
ja kupowałam na allegro od Miętowego Kota. wczoraj zamówiłam, ale w opisie przesyłki mają napisane, że czas oczekiwania do 5 dni, bo drukują na bieżąco, więc pewnie z tydzień to lekko potrwa.Daizee, naklepjki to chyba u tego samego gościa kupowałyśmy... ino ja swoich jeszcze nie dostałam, a płacone w zeszłym tygodniu w czwartek... W zasadzie kupiłam je dla chrześnicy - rybki.
No mi po wygranej aukcji napisali, ze wysyłka po 20stym.... ale 20sty to był w niedzielę, więc liczę, że może dziś????ja kupowałam na allegro od Miętowego Kota. wczoraj zamówiłam, ale w opisie przesyłki mają napisane, że czas oczekiwania do 5 dni, bo drukują na bieżąco, więc pewnie z tydzień to lekko potrwa.
ja mam dokładnie coś takiegoA jeszcze chciałam się zapytać, czy macie może taki leżaczek do kąpania? Moja mama miała taki przy bracie i sie super sprawdzał. Kupiłam taki wczoraj za 10 zł, pod kolor wanienki oczywiście;-)
O takie coś mi chodzi- tutaj jest link z pokrowcami do tego-
POKROWIEC NA LEŻAK KĄPIELOWY * dla niemowląt * (743661371) - Aukcje internetowe Allegro
daizee dziękuję !!!;-)
a w ogóle znlazłam cosik takiego :
0304 GNIAZDO NIEMOWLECE MAŁE SPOKOJNY SEN DZIECKA (741238434) - Aukcje internetowe Allegro
i zastanawiam sie nad kupnem tego tylko zastanawia mnie czy zdałoby to egzamin...myślę że chyba bardziej by było wygodniejsze to niż zwykład podusia hmm...jak myślicie???