Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

ja też chcę w przyszości kupić Maksowi biegowyBylasiu a ja też mam priori i jest super, też myślałam nad tobi ale jednak wybrałam fotelik w którym można zmienić pozycję z siedzącej na pół leżącą- bardzo się przydaje taka funkcja w dalszych podróżach
Medea dentico a ja jakoś nie jestem przekonana właśnie do tych rowerków o których piszecie za to na pewno kupię rowerek biegowy ale to jak młoda będzie starsza

guziczek to mam podobne zdanie ja też planuję w przyszłości biegowy kupić a takiego rowerka nie miałam przy Krystianie i teraz też nie kupuję.
Jak Krystian był mały były tylko laufery i to okropnie drogie, teraz już można sporo taniej kupić.
Krystian niestety miał zwykły rowerek z bocznymi kółkami, teraz ma już drugi ale do dziś nie dał sobie wszystkich kółek bocznych odkręcić i obecnie jeździ na 3 kołach.
Dzieci zaczynające od biegowych potrafią czasami już nawet jako 3 latki jeździć na dwóch kółkach.

nutria a jakie masz duplo?
bączek mój Maks też uwielbia
biegowy to taki:
ROWER ROWEREK BIEGOWY Laufrad EASYGO BIKER GRATISY (1244854760) - Aukcje internetowe Allegro