reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wyprawka dla naszych maluszków

hej
my mamy takie Łóżeczko turystyczne KOJEC LULU 2 LULU2 najtani (992712926) - Aukcje internetowe Allegro i jestem zadowolona
fajnie się rozkłada jest stabilne i dobrze wykonane, to jest moje zdanie i kupowaliśmy od tego sprzedającego i wszystko było ok nawet jak przyszło to były takie przebarwienia na półeczce tej z boku łóżeczka i bez problemu dosłali nam nową myślę że każdy musi znaleźć coś dla siebie bo co łóżeczko to opinia :)

reklama
Catedra mi się to hello kitty najbardziej podoba:-D:-D:-D i trzecie krówka też:-)

A ja dziś przypadkiem kupiłam krzesełko do karmienia, miało być inne ale jak zwykle wybrałam coś czego wcześniej nie brałam aż tak bardzo pod uwage.:szok::-D Ale jest bardzo fajne, ma miękką wkładke dla maluchów, 2 tacki i kolory mi się podobają.
krzesełko bambi baby design
ten brąz z zielenią;-)
Krzesełko Bambi Baby Design dino.sklep.pl

dentico dzieki! ten osatni za drogi :-( te esprita mi sie podobaja :)

Izaa te wozki Slapi sa sliczne,ale slyszalam wiele zlych opini o nich:zawstydzona/y:

hej
my mamy takie Łóżeczko turystyczne KOJEC LULU 2 LULU2 najtani (992712926) - Aukcje internetowe Allegro i jestem zadowolona
fajnie się rozkłada jest stabilne i dobrze wykonane, to jest moje zdanie i kupowaliśmy od tego sprzedającego i wszystko było ok nawet jak przyszło to były takie przebarwienia na półeczce tej z boku łóżeczka i bez problemu dosłali nam nową myślę że każdy musi znaleźć coś dla siebie bo co łóżeczko to opinia :)

super łózeczko tylko jest mały problem... tylko mnie nie wyśmiej... pościel mi nie będzie do niego pasowała....

ja chyba tego pieska kupię bo BOOZQOWA ja je widziałam na żywo i wygląda chyba najlepiej ze wszystkich turystycznych jakie widziałam (braciszek je miał tylko w tę żyrafę)....

dentico a te krzesełko jest śliczne. Też je chciałam tylko drogie było z tego co pamiętam...

dziewczyny co do wózków... jeżeli w sklepie wózek wygląda solidnie to DBAJĄC o niego się nie rozleci... takie moje zdanie...

Catedra czemu miałabym Cię wyśmiać każdy ma swoje kryteria wyboru i już :)
nam się takie spodobało i kupiliśmy bo często jeździmy i z małą też planujemy podróżować i chcieliśmy żeby miała swój kawałek podłogi a nie jakieś dostawki itd, chociaż jak dotąd śpi z nami w wyrku \:|P ale to inna sprawa.
te co Pokazywałaś też fajne, coś wybierzesz żeby do pościeli pasowało

a co do wóżków to wszystko zależy co komu potrzebne i na co może sobie pozwolić cenowo, my mamy espiro vector i jestem mega zadowolona i codziennie nawet kilka razy zjeżdżam nim po schodach z 2 piętra i najczęściej wciągam go po schodach na górę i nic się z nim nie dzieje, prowadzi się też super...... i co fajne nie spotykam na spacerze nikogo w takim wózku...
dobra muszę śmigać bo mała zaraz będzie szukała cyca, a cyc gdzie????? na BB hihi

reklama
Do góry