reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wyprawka dla naszych maluszków

dzięki Cate , my w sobotę do Świata Dziecka jedziemy na darmowy przegląd wózka http://www.swiatdziecka.com.pl/ to przy okazji luknę na buty i kombizenoniki pooglądam. :tak:. Na teraz takie trzewiczki to mamy udało mi się w lumpku nówki jeszcze z naklejanymi metkami kupić Clarksa za 30pln http://allegro.pl/mokasyny-polbuty-clarks-sliczne-skora-bcm-i1220598675.html . Są rewelacyjne, miękka skórka, mocno trzymają piętę, pięknie się zginają przy paluchach, No ale cena nowych butów tej firmy też mnie powala. Sporo tych Clarksów używanych na allegro :szok: no ale używek dla chodzącego dziecka już chyba bym nie kupiła.
A wczoraj znalazłam w Piasecznie taki sklepik gdzie mają sporo ciuchów i butów z UK i nowych i używanych, dla dorosłych i maluchów.

widziałam, że mają sporo kurtek i kombinezonów w promocjach. Ale to tylko przez ramię bo nie przyznam się ile mam kurtek na zimę dla młodej :p na szczęście w różnych rozmiarach :D

i zestawy czapka+szalik też mają w promo. Np. wojcika za 50 zł :D Ale czapek też Ci u mnie dostatek :p

Ja mam kombinezonik jeszcze z zeszlego roku. Ale chyba tylko na sanki będę go używać.

reklama
KMS, gdzie ten sklepik? jakieś namiary? adres?
My krótko w Piasecznie mieszkamy i jeszcze totalnie okolicy nie znam...

Nutria to uliczka przy Poczcie na Kościuszki, chyba ul. Wschodnia jak teraz patrze na mapę.
Ja w Piasecznie od 6 lat ale tak naprawdę tez nie znam tego miasta. Praca w Wawie, także jeszcze przed porodem dzień wyglądał dom-praca-dom a jak się wracało to sklepiki tu już pozamykane. Teraz czasem z Olga na dłuższe wyprawy się wybieram i zwiedzamy.

Nutria to uliczka przy Poczcie na Kościuszki, chyba ul. Wschodnia jak teraz patrze na mapę.
Ja w Piasecznie od 6 lat ale tak naprawdę tez nie znam tego miasta. Praca w Wawie, także jeszcze przed porodem dzień wyglądał dom-praca-dom a jak się wracało to sklepiki tu już pozamykane. Teraz czasem z Olga na dłuższe wyprawy się wybieram i zwiedzamy.
Dzięki! :)
Rozumiem :)

Ja Piaseczna nie znam, bo na spacery to mi tam daleko..
ale może przy okazji odwiedzania targu w piątek.. :)

Czarodziejka, ja miałam taką przy starszej. Była idealna do zasypiania ;) Wiki praktycznie nie chciała spać w dzień jak skończyła roczek. Od momentu, gdy huśtawka pojawiła się w domu, to było jedyne miejsce, gdzie zasypiała bez wycia. Wystarczyło ją wsadzić do niej, kilka razy bujnąć i dziecko spało jak kamień ;) Służyła jej do około 3 lat.

czarodziejko ja bym się bała trzymać roczne dziecko w takiej hustawce, z doświadczenia wiem że w pewnym momencie dzieci zaczynają ''wychodzić'' z nich, Igor wiele razy by wypadł.

czarodziejko ja mam taką huśtawkę , Maks dostał od chrzestnej na chrzciny....
jest jak nowa, bo uzywana rzadko, nie mam gdzie jej trzymać w naszym 30m2 mieszkaniu:/, musze ją chować za szafę złożoną i potem o niej zapominam.
Jak będziesz chciała kuić taką huśtawkę to bardzo chętnie ją odsprzedam :-) jak będziesz zainteresowana daj znać, to zrobie Ci fotki.
Jest z kotem w butach na oparciu :p

reklama
Do góry