• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Wyprawka dla naszych Maluszków

reklama
nie wiem... nikt ze znajomych się nie skarżył że sie zakurzyły...chyba że mieszkacie koło fabryki czy kopalni i masz otwarte okna:-Dnajwyżej przykryłabym tylko pieluszką tetrową, albo przeprała te co leżały na wierzchu-ale ponoć to naprawdę ważne, że potem nie ma szoku z florą po powrocie do domu itd...

Nie wiedziałam o tej florze - dzięki.Dziś rano dotarł do mnie wyprawkowy zestaw butelek-smoczków Tommee Tippe - fajny! Do tego wkładki laktacyjne Aventa. Dziś aktualizuję swoją listę bo troszkę zakupów przybyło.

A czym się kierowałyście przy wyborze łóżeczka? Głównie chodzi mi o różnicę między zwykłym, a turystycznym.

Lopop, ja się skłaniam ku tych dla dzieci. Ja jestem alergikiem, więc malenstwo może mieć to po mamie, a te specjalistyczne są antyalergiczne

reklama
lopop------------ja będę prałą na początku w dzieciowym proszku:-)

ania-----śliczna pościel:-)

kasia---------ja mam drewniane łóżeczko bo moja siostra miałą najpierw ten kosz mojżesza a później łóżeczko turystyczne i jakoś mi się nie spodobało:-) i chciałam klasyczne z piękną pościelą:-D

coleta--------ja kupiłam 2 paczki tych wkłądek i nie użyłam ani jednej sztuki:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry