• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Wyprawka dla naszych Maluszków

Kochane lozeczka z szuflada polecam.....mozna schowac cokolwiek, my z reguły mielismy pampersiki i chusteczki....
Odnosnie poscieli to ja nie pamietam z czego mialam, ale tym razem jak ogladam to postawie na zdecydowanie bardziej stonowane barwy jakies beze, kremy itp.... ale to juz wiadomo decyzja kazdej z osobna,bo kazdy lubi co innego:)

A materacyk tez kupowalalm osobno, my mielismy kokos, pianka gryka i byl ok:)

reklama
my mamy zwykłe, proste, drewniane łóżeczko. przy Kubusiu się sprawdziło, w sumie jeszcze w nim śpi, trzeba powoli go do turystycznego przyzwyczajać, choć raczej nie powinno być problemu.

My u siebie mamy drewniane a u rodziców turystyczne. Powiem szczerze ze juz mnie wkurza to turystyczne bo jak młody sie wierci to wszystko szeleszczy ociera sie i robi hałas :-p:-p

Pościel i wypełnienie mamy feretti. Trzeba patrzec na wymiary kołderki bo sa 2 takie popularne. My mamy te 100x135 chyba więc i do większego łózeczka ja się przeniesiemy narazie pościel zostanie ta sama.

tylko jak drewniane z szufladą, to niech szuflada na stelażu, płozach- jak to zwie a nie na kółkach, bo się boki rysują mocno.

Pyśka- nie przesadzaj z tym imieniem, mój syn Arek i jest najsłodszy na świecie.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry