Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
aniatess ja mam jakiś zwykły podgrzewacz do którego mieszcza się butelki z Aventu, nowy kupowalam, pamiętam, ze tani był chyba 65 zł
ale jetsem zadowolona xmamuska nie wiem czy będziesz kupować, ale laktator może się przydać
A ja chyb jednak zostane przy nivea,używałam dla dziewczynek jak były małe,a w sumie potrzebuje tylko zel do mycia ciała i główki i mleczko po kąpieli i krem do buzi.
Jeśli chodzi o laktator to szczerze się zastanawiam nad kupnem,na pewno nie kupie przed porodem,jeśli uznam że będzie mi potrzebny to zakupie na bieżąco
A ja mam takie pytanie odnośnie maty edukacyjnej.
Jedną mam po córci. I zastanawiam się czy drugiej bliźniaczce powinnam dokupić drugą?
Znalazłam dziś fajna na jednej z grup fb i cena ok wiec tak się zastanawiam jak to powinno wyglądać...
O to taka mata
Kamilove, ta mata z pianinkiem jest fajna, mamy taką tylko niebieską Ale jak rozważasz zakup kolejnej to nie lepiej kupić taką większą żeby obie dziewczynki się razem bawiły?
Dziewczyny mam pytanie.Jako iż jestem początkującą mamą to mam kilka wątpliwości Jak myślicie czy na wyjście ze szpitala lepszy będzie rożek czy jakiś cieplejszy śpiworek? A może jeszcze jakaś inna opcja? Wiadomo będzie październik,pogoda może być marna
ja to mysle ze owine tylko w rozek, ale maly bedzie ubrany napewno w jakis kombinezonik np taki misiowy, zreszta ta za bardzo nie ma co planowac, bo niewaiadomo jaka akurat bedzie pogoda, aczkolwiek ogladalam wczoraj w tv, ze w ogole ma byc chlodne lato, chlodniejsze niz w tamtym roku
Ją rozka nie kupowałam przy żadnym dziecku.teraz też nie będę kupować. Do fotelika raczej ciężko będzie dziecko wsadzić w rożku myślę że w jakimś cienkim kombinezonie będzie lepiej
Ja mam śpiworek do fotelika jeden lżejszy drugi zimowy więc zdecyduję już przed samym wyjściem ze szpitala, który M. założy ( Mam nadzieję, zimowy jednak poleży w szafie do zimy ).
Z Hanią wychodziłam ze szpitala 20 września. Miała body z krótkim rękawkiem, pajacyka, cienką czapeczkę, sweterek i skarpetki. Siedziała sobie w foteliku w lekkim śpiworku