reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wyprawka / Zakupowe szaleństwa ;-)

MAJA koszulka z tygryskiem i komplet żabkowy cudo:))

Ja podawałam Domisiowi Bebilon Pepti...w smaku znośny jak i kupki wsio ok po tym mleczku:)bardzo fajnie nam służyło...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
a to moje dzisiejsze zakupy....
-Dziewczyny powiedzcie mi zebym sie juz opanowala.... to juz jest u mnie zakupocholizm... Juz to widze zamiast sobie cos kupic teraz moja malutka bedzie na 1 miejscu... juz sama zdaje sobie sprawe ze mam zaduzo rzeczy ,ale jak widze te wszystkie slicznosci to az musze cos dokupic.... Ale mam kolezanke ktora ma termin na listopada-to potem jej podaje... ma ciezka sytuacje finansowa wiec aby bedzie pozytek z tych moich nadplanowych zakupow... ;-)
Zobacz załącznik 491911Zobacz załącznik 491912Zobacz załącznik 491913Zobacz załącznik 491914Zobacz załącznik 491915Zobacz załącznik 491916

babydoll ja mam ten sam problem nakupiłam w takich ilosciach ze makabra ale juz koniec teraz czas zaczac oszczedzac i koniec takich bezstresowych zakupow ( emek najprawdopodobniej straci prace za niedługo :((((( ) ,ale mam duzo kolezanek w ciazy wiec bedzie komu oddac .a fotek niestety nie widze:(

Pocieszę Was, że zakupy nie kończą się na rozmiarze 75. Mi do teraz wielką frajdę robią zakupy dla Ady. Weronice kupiłam jedną pidżamkę, a to dlatego, że podobną ma Ada w większym rozmiarze. Nie chcę by dziewczynki chodziły ubrane identycznie, ale w tym przypadku nie mogłam się powstrzymać. A tak? Zero zakupów w tej ciąży, za to zakupy dla Ady trwają. ;-) I tak jak prałam ciuszki dla Weroniki to się po łbie pukałam że aż tyle tego, no ale to jeszcze ktoś coś dokupił i wyszło, że pajacy mamy 12 sztuk od 0-3 miesiąca :laugh2:

Teraz już wiem, że cudeńka sobie zostawiam, a resztę na bieżąco wyprzedaję albo oddaję. ;-)

reklama
No pewnie ze zakupy cały czas dają frajde :))ja jak mojemu smykowi najstarszemu kupuje to sie ciesze jak gwizdol :))ja w ogóle lubię stroić te moje szkraby:))a teraz szkoła to tez popis będzie :D bo tak przeważnie człowiek kupował ale za wiele dziecie nie wynosiło bo w sumie tyle co na gościnke cyz zakupy te lepsze ciuchy ubierał...

Do góry