reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wyprawka / Zakupowe szaleństwa ;-)

a ja mam wrażenie że ciągle o czymś zapomniałam - w sensie kupić np jakiś bardzo ważny kosmetyk, coś takiego super niezbędnego. I tak schizuje co jeszcze co jeszcze ;)

reklama
a ja mam wrażenie że ciągle o czymś zapomniałam - w sensie kupić np jakiś bardzo ważny kosmetyk, coś takiego super niezbędnego. I tak schizuje co jeszcze co jeszcze ;)

Wtedy sobie pomyśl, że jak twoja dzidzia przyjdzie na świat, to na pewno z tego powodu się na Ciebie nie obrazi, że zapomniałaś coś kupić.:sorry: Dla niej najważniejsze będzie mieć sucha pieluszkę i ukochaną mamusię tulącą do snu. :tak:A jeśli rzeczywiście czegoś zapomniałaś, to zawsze możesz dokupić później.:happy: Przecież to nie koniec świata, że nie kupiłaś tego przed porodem.:cool:

Dokładnie:)nie ma co też za wiele kupować z komsetyków bo i też nawet nie wiesz cyz się przyda?a zasada jak najmniej najlepsza:)a w razie czego dokupisz toć apteki sklepy sa :D

Ja mam zakupione tylko oliwke i puderek :) sudocremu itp.jeszcze nie kupowałam bo i też wiem ze próbkę dostane a jak nie to wtedy zakupię w razie czego...ogólnie używac to będę jak najdzie potrzeba tak to nie mam zamiaru :)

Merlin - wariatka :laugh2: A może się okazać, że to co kupiłaś z kosmetyków maluchowi nie będzie służyć i będziesz mogła znowu szaleć po sklepach.

My mamy absolutne minimum z kosmetyków. To co Ada to i Weronika, więc ja znowu w tej kategorii zakupowej - wielkie NIC. :-p

nie no mam podstawowe kosmetyki aż tak nie szaleje z zakupami :-p tylko właśnie to minimum jakoś mnie przeraża ..
ps. jeszcze pampersów nie kupiłam

no ja przez ostatnie 2 tyg to tylko w necie zakupy robiłam :tak:
TZ nie ma a ja nie mam zamiaru wnosić wszystkiego na 3 piętro :no:
a tak tylko kurierów sobie odchaczam ;-)
ostatnio przyszedł fotelik samochodowy i kosmetyki dla małego z proszkami do prania

MERLIN uwierz minimum najlepsze bo jak przesadzisz z kosmetologia u dziecka to możesz narobic sobie tym kłopotów...z doświadczenia radze aby jak najmniej było tego...po siusiach to chusteczkami przetrzeć czy podmyć(kto jak woli)a po kupce przetrzeć/obmyć i puderkiem obsypać i to wsio...po kapieli wystarczy balsam/oliwka a do kąpieli też wystarczy nawet samą wodą obmywać czy jak ktoś woli mydełko/płyn...

na szczescie nie mam w ogole malych rozmiarow, za to jestem obdarowana ciuszkami do 24 miesiecy , wiec moze sie uda po razie zalozyc ;)
No to jak masz taką rozbieżność rozmiarową to na pewno. :tak:

po kapieli wystarczy balsam/oliwka a do kąpieli też wystarczy nawet samą wodą obmywać czy jak ktoś woli mydełko/płyn...
A ja po kąpieli to wycieram ręcznikiem i tyle, w przypadku Ady. Oliwkę mam, używam raz w tygodniu, bo termin ważności jakiś tam jest :-p

Wyschły pieluchy, właśnie idę z pralki wyjąć jesienne kombinezony, skarpeteczki, czapeczki, pościel i co tam mi się jeszcze zmieściło. :laugh2: Dobrze, że pogoda super, wszystko w ogrodzie mi ładnie schnie. :tak:
W ogóle to muszę jeszcze odszukać karton z kombinezonem na zimę. :confused2:

reklama
a to moje dzisiejsze zakupy....
-Dziewczyny powiedzcie mi zebym sie juz opanowala.... to juz jest u mnie zakupocholizm... Juz to widze zamiast sobie cos kupic teraz moja malutka bedzie na 1 miejscu... juz sama zdaje sobie sprawe ze mam zaduzo rzeczy ,ale jak widze te wszystkie slicznosci to az musze cos dokupic.... Ale mam kolezanke ktora ma termin na listopada-to potem jej podaje... ma ciezka sytuacje finansowa wiec aby bedzie pozytek z tych moich nadplanowych zakupow... ;-)
Zobacz załącznik 491911Zobacz załącznik 491912Zobacz załącznik 491913Zobacz załącznik 491914Zobacz załącznik 491915Zobacz załącznik 491916

fotek nie widzę, ale zakupy na pewno super
opanuj się :-D:-D:-D
ale zawsze wspomożesz koleżankę i na pewno będzie wdzięczna za jakąkolwiek pomoc

e tam... :-)
na pewno wszystko wyjdzie w praniu
teraz takie czasy, że można zaraz wszystko kupić

mi też zostało jeszcze parę rzeczy do odchaczenia i jakoś i się nie śpieszy
tylko M buczy, że szybciej urodzę niż zamówię wózek :)

Do góry