reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wyprawka / Zakupowe szaleństwa ;-)

reklama
Monaliza czekamy z niecierpliwością na foteczki:)
maybebeby no w Uk jest duuuzo lepszy i tk maxx i wszystkie inne sklepy łącznei z primarkiem i z duuużo niższymi cenami niz w Irl w ktorej jestem , ale co do Primarku to wlasnei tam zamierzam pokupowac troche rzeczy typu jakies skarpetki ,fajne kocyki maja , popatrze na bodziaki bo jednak cenowo to ogromna roznica w primar a np next :) choc czesto sa promocje w h&m i moze wlasnei tam pozagladam jak juz sie wytocze z domu no ale i tak jakies wieksze zakupy to dopiero dobrze po 20tyg narazie tylko cos co mega wpadneiw ok:)

Powiem Ci, że mój mąż stwierdził, że nic tylko do Anglii lecieć po ciuszkowe zakupy :d fajnie by było gdyby tylko bilety lotnicze były tańsze :DD Pod względem finansowym o wiele fajniej lata się z UK do Polski niż z Polski do UK :DD Do cen ciuchów tutaj po prawie trzech latach tam wciąż nie mogę się przyzwyczaić :DDD

Alebur też tak miałam i chciałam się wsytrzymać ale nie wytrzymałam :D chciałam nikomu nie mówić o ciąży do końca pierwszego trymestru ale wyklepałam w 6 tygodniu całemu światu :DDD

maybebabe my sie tez smiejemy ze polecimy do Uk na zakupy maluszkowe :) i moze tak faktycznei zrobimy ale moj emek za wszelka cene ne chce leciec do londynu juz go namawiam 2lata i nie da rady ale moze dzidzius go przekona:) a perspektywa biletów to naprawde nie ma nawet co porownywac ,z tad gdziekolwiek jest łatwiej niz juz z pl:(

maybebabe my sie tez smiejemy ze polecimy do Uk na zakupy maluszkowe :) i moze tak faktycznei zrobimy ale moj emek za wszelka cene ne chce leciec do londynu juz go namawiam 2lata i nie da rady ale moze dzidzius go przekona:) a perspektywa biletów to naprawde nie ma nawet co porownywac ,z tad gdziekolwiek jest łatwiej niz juz z pl:(

haha, to męża za frak i do Londynu. Kiedy jak nie teraz :))

martusia1605 no dokładnie :DDD

Martusia chyba masz racje ale co tam jeszcze raz można obejrzec:-)
Co do łozeczka to decyzja zapadła ze jednak drewniane a nie turystyczne ,a to ze wzgledu na nasza szaloną labladorke boje sie ze przez przypadek moze łapką porwac to siatke w turystycznym .Drewniane bedzie pewniejsze po prostu a jakies zwykłe turystyczne dokupimy na wyjazdy i tyle.

Ostatnia edycja:
reklama
no u nas tez łóżeczko drewniane ze wzgledu na to ze emek baardzo chce ta posciel z baldachimem i wszelkimi falbankami pierdułkami :) a turystyczne bedzie w Pl u rodzicow:)

Do góry