Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Monaliza czekamy z niecierpliwością na foteczki![]()
maybebeby no w Uk jest duuuzo lepszy i tk maxx i wszystkie inne sklepy łącznei z primarkiem i z duuużo niższymi cenami niz w Irl w ktorej jestem , ale co do Primarku to wlasnei tam zamierzam pokupowac troche rzeczy typu jakies skarpetki ,fajne kocyki maja , popatrze na bodziaki bo jednak cenowo to ogromna roznica w primar a np nextchoc czesto sa promocje w h&m i moze wlasnei tam pozagladam jak juz sie wytocze z domu no ale i tak jakies wieksze zakupy to dopiero dobrze po 20tyg narazie tylko cos co mega wpadneiw ok
![]()
maybebabe my sie tez smiejemy ze polecimy do Uk na zakupy maluszkowei moze tak faktycznei zrobimy ale moj emek za wszelka cene ne chce leciec do londynu juz go namawiam 2lata i nie da rady ale moze dzidzius go przekona
a perspektywa biletów to naprawde nie ma nawet co porownywac ,z tad gdziekolwiek jest łatwiej niz juz z pl
![]()
Bardzo ładny i za taką cenę!A to drugi moj typ wózka po TAKO bardzo podobny z nizsza cena:-) mojemu M pokazałam oba bez cen i jemu ten bardziej sie podoba a jak zobaczył ceny to juz wogóle zachwycony ,aczkolwiek powiedzialze ja mam decydujacy głos
WÓZEK VERDI MAX 3W1+MEGA GRATIS!!! 37xKOLOR!!! (2160412633) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.