reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wyprawka / Zakupowe szaleństwa ;-)

śliczne ciuszki kupiłyście dziewuszki:) superowe:)
axari mi się ten graco bardzo podoba:) niestety emkowi nie więc odpadł na stracie:( a w xlanderka nie boisz się spacerówki kubełkowej??

reklama
miałam bebe comfort, i tam też była sportówka kubełkowa, ale nie widzę problemu, jak mały zasnął, to zmikeniałam kąt ułożenia i było po temacie:tak:, ale akurat ten XQ nie ma kubełkowej spacerówki:-D Ma przekładane siedzisko, nie kubełkowe.

axarai ciuszki sliczne, ile za jakie dalas jesli wolno spytac?

co do wozkow oba super, ale ja wybralabym xlandera bo mialam i mam z nim do czynienia a z graco jeszcze nie mialam

axari to w szoku jestem:) pozytywnym :) bo zawsze jak szukałam info o xq to że jest kubełkowe siedzisko :( a mzoe piszesz o modelu z 2012??czy wszystkie nei są kubełkowe?? bo xa z 2012 też ma obracaną spacerówkę :) qrcze to misiwe ubranko jest boskie poprostu:) chyba muszę się wybrać do hm:) odgapie sorka ale jest poprostu boskie to ubranko:)

Maja ten XQ jest z 2011 roku, te nowe modele z 2012 niestety kosztują powyżej 3 tysięcy:-(
Martusia u nas w H&M są jeszcze wyprzedaże, za sweterek dałam 20 zł, za ten biały kpl. 30zł, a za szary 25zł. Było jeszcze więcej fajnych rzeczy i tanich, ale mniej uniwersalnych, bardziej dla chłopców, albo dziewczynek. Poszłam jeszcze zobaczyć do Zary, ale u nas Zara Baby to dla takich większych dzieci, a dla niemowlaków, to body trzy na krzyż i trzy śpioszki, no lipa, u Was w Zarach tez tak jest?
A to misiowe ubranko, bo mówimy o tym z uszami, tak? To kupiłam, na odbiór z szpitala:-)

Ostatnia edycja:
rak to z uszkami jest poprostu boskie:) qrcze cena tez super:) ehhh y nas takiego nie widzialam :((( a w pl niemam kogo wyslac zeby oblukal takie cudeńko dla nas:((( ehhhhhhh

sorka miało byc tak to z uszkami:)

Ostatnia edycja:
Dziewczyny w H&M są na prawdę fajne wyprzedaże, teraz jeszcze są zimowe, a później jeszcze nas czekają letnie, więc zdążymy jeszcze przed wrześniem coś fajnego wychaczyć:-D A tym bardziej, że wtedy będziemy znały płeć, teraz było więcej fajnych tanich rzeczy, ale jednak nie uniewersalnych:-(
Maja ale ty na wyspach mieszkasz! Toż tam NEXT jest, oni to dopiero mają rzeczy, a jakie wyprzedaże:szok: jak oglądam ich stronkę, to aż mnie nosi, co by na wyspy wyskoczyć!! No chyba, że mieszkasz na wyspach kanaryjskich:-D
Martusia no to szybciutko do H&M jeszcze coś wyszperasz:tak:

axari qrcze wiesz co uk ma oromne wyprzedaze my w irlandi średnie a next moim zdaniem drogi jest bo np za 3paka bodów 80zł :( ale jak są wyprzedaze tyle ze wtedy sklep otwieraja o 6rano a od 3stoi si ew kolejce i ponoc ceny takei ze za pare centow cosik mozna kupic:) wiec jak juz bedzie teraz taka wyprzedaz to bedziemy sie na nia czaic:) ale hm jest tanszy niz w pl a jak jest wyprzedaz to za pare groszy mozna pokupowac ślicznosci:) co do Zary to jeszcze nei widzialam tu dzieciecych ale pewno dlatego ze nei zwracalam uwagi na to. A wlasnie wpadlam na pomysl ze mozna by sie wybrac do Uk na zakupy maluszkowych ubranek bo tam naprawde za nei wielka kaske mozna firmowek nakupic a bilety takie tanie i cosik bysmy pozwiedzali przy okazji:)

reklama
Maja ale ty na wyspach mieszkasz! Toż tam NEXT jest, oni to dopiero mają rzeczy, a jakie wyprzedaże:szok: jak oglądam ich stronkę, to aż mnie nosi, co by na wyspy wyskoczyć!! No chyba, że mieszkasz na wyspach kanaryjskich:-D

axari, zakupy w NEXT można zrobić on-line i chwalą się, że do Polski darmowa wysyłka. Tylko ceny rzeczy dość wysokie.

Do góry