reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wyprawka / Zakupowe szaleństwa ;-)

To zalezy wszystko od dzidzi moja córcia miała problemy z zwieraczem przełyku nie pomagały zadne zawiesiny i mleka specjalistyczne ,ulewała co chwile obojetnie czy była po jedzeniu 10 min czy 2 h .Przy niej musiałam miec dwa razy wiecej rzeczy niz przy synku posciele ,kocyki o ciuszkach nie wspomne .Jak gdzies z nia szłam obojetnie czy do lekarza czy w odwiedziny musiałam nosic ze soba torbe ciuchów na zmiane :crazy:.Pralka to dwa razy dziennie chodziła conajmniej.Mineło jej to jak zaczeła siedziec dopiero.Wiec trudno generalizowac okaze sie wszystko w trakcie.Synek urodził sie spory 3950 i 58 cm tych małych spiochów na 56 mu nawet nie ubrałam,a corka za to okruszek była 2750 i 46cm i na niej wszystko wisiało dokupywałam na 50cm ,w tej chwili jest tyle wszystkiego ze zawsze mozna dokupic i na początek za duzo nie warto kupowac.Choc to trudne:-D

reklama
aaa cos mi sie przypomnialo przyszedl fotalik samochodowy ten co wam wczesniej pokazywalam i jest rewealyjny ma taka specjalne przepinke do pasa ze pas idzie prawidlowo tak jak u doroslego a nie po szyji

2170325047
Koszula nocna do karmienia :-)

Nagapalma jak masz okazję to bierz. Fajna cena. Ja do Patryka kupowalam body w pepco w jakiejś promocji po 5 zł i też są świetne. Kolory sie nie spieraja i ubranka nie kurcza sie. Tanie nie znaczy gorsze.

Byłam wczoraj w Pepco i były te bodziaki po 5 zł.No ale w końcu nic nie brałam dla malucha bo w sumie to poszłam tam w innym celu,po ubranka dla córci koleżanki bo urodziła i jakoś dojechac do niej nie miałam kiedy,trza się bedzie wybrac w końcu.Wyżyłam się na kupnie dziewczęcych ubranek,dobre i tyle jak u mnie znowu maja byc chłopskie kolorki:tak:

A my wczoraj w Tesco zostawiliśmy dwie stówki na kompleciki dziecięce z F&Fu, unisex, będą pasować i na chłopca i dziewczynkę :) więc teraz w sumie pozostają nam tylko basic'i dokupić na pierwszy miesiąc. Bajeczne kombinezoniki zimowe są przecenione z 96 na 47zł. Nie mogę teraz się przestać co chwilę wybierać do sypialni i oglądać nasze skarby :DD mój mąż zresztą też :)

reklama
Do góry