reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wyprawka / Zakupowe szaleństwa ;-)

reklama
Gorgusia żaba zarąbista :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D , sama chętnie połaziłabym już po sklepach , ale szybko to chyba nie nastąpi :(

Golasku suuuper sie obkupiłaś jakie śliczne cudeńka znalazłas !!!extra
Gorgusia śliczne ubranka i widze że h&m rzadzi:) my tez tam kupilismy troszke ostatnio:)
Fasolka z neicierpliwościa czekamy na foty ja lecę zrobić foty swoim i zaraz wklejam:)

DSC_0454.jpgboska bluzo kurteczka jak bedzie dziewczynka planowane wyjscie ze szpitala w niej jesli chlopczyk ,poczeka na siostrzyczke:)
DSC_0456.jpgotulaczek taki zamiast rożka , tutaj takowych naszych rożków nei posiadają , a ten zamierzamy wziąc ze sobą do szpitala
DSC_0453.jpgniby rozmiar na 6m ale wygląda na mniejsze:) boskie nie mogliśmy sie oprzeć :)
DSC_0455.jpgśpiworek do wózka czy fotelika kupiłam dawno temu nim jeszcze w ciazy byłam:)
DSC_0457.jpgten kocyk do przytulania Tatuś kupił po wizycie genetycznej :)
w rzeczywistości duużo ładneijsze kolorki ale lanistwo bierze górą nawet rolety mi sie nei chce odsłonić żeby było ładniej:))) a no i mmay jeszcze kilka bodziaków z h&m ale nadal wisza na suszarce i komplecik tygryskowy z tk maxu jak powysychają to wkleję foty:)

Ostatnia edycja:
znowu dzis bylam w lumpie, kupilam sliczne spodnie disneya za 3,50zł są dziewczęce ale co tam jak urodzi się chłopiec to sprzedam na allegro do tego dwie pary rękawiczek i body zary nowe za 1,85zł z napisam DAD Iam there czy jakos tak, pozniej wkleje fotki

Maja sliczne a ta kurteczka moim zdaniem nawet dla chłpoaka moze byc mało tam rozu:-):-)
Martusia widze ze nie tylko mnie wczoraj poniosło i dziewczece spodenki kupiłam ..:-D
Gorgusia przecudna zabka

Ostatnia edycja:
reklama
fasolka a co tam najwyzej sprzedam na allegro albo komus dam heh jakbedzie chlopak ale nie moglamsie oprzec tym spodniom bo ja kocham disneya

Do góry