reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wyprawka / Zakupowe szaleństwa ;-)

reklama
A to mała czesc moich wczorajszych łowów:-)Przy spodenkach poniosło mnie troszke:zawstydzona/y:
image201203130001.jpg
image201203130002.jpg

Tez nie wiem ,ale mam w rodzinie trzy ciezarne i jedna kolezanke wrazie chłopaka bedzie komu dac:-)a oprzec sie trudno a za taka cene zwłaszcza .Za te spodnie 4 pajace (w tym 2 nowe)i trzy bodziaki spiochy i dwie pary skarpetek zapłaciłam 25 zl :-D:-D reszte wkleje jak wyschnie

A to reszta zdobyczy:-)
image201203130007.jpgnext nowe
image201203130003.jpgdisney
image201203130004.jpgH&M
image201203130005.jpgelefant
image201203130006.jpgpetit beatru
image201203130008.jpgdisney
image201203130009.jpgfriends
image201203130010.jpgdisney
kolory na zywo duzo ładniejsze

Ostatnia edycja:
Ja sie ciesze ze mam taki sklep pod nosem prawie(ulice dalej) ,co tydzien jest dostawa a na malenstwa rzeczy sa nie zniszczone i duzo nowych.Jak zobaczyłam w h&m pajaca welurowego za 59 zl:szok: to wole isc do lumpka ;-), tym bardziej ze cała wyprawka od zera to niemały koszt.

kurczaczek dziś widziałm zajebistyczny wózek , pamietam drugi człon nazwy infinitiy chyba ,a le nie firmę i nie potrafie go nigdzie znalezc, tylko jakis dziwne spacerówki mi wyskakują :rofl2: był suepr lekki i prowadził się jedna ręką, podbijał też, z tyłu pompowane koła, a z przodu nie wiem jakie, ale wózek był jakby na trezch kołach tylko to z przodu podwójne takie nie małe nie duże, akuratne :) cena 1000 zoli bez fotelika, no i minusy, spacerówka nie obracana i drugi minusik fotelika sie nie da zamontowac :nerd: co sądzita ? Powiem tylko, że w porónaniu do baby jet i tako ( bo tez tam były ) był lekki jak piórko :) i fajnie sie podbijał :tak::-)

reklama
Dla mnie na przykład wazne jest aby mozna było spacerówke w obie strony zamontowac .I ja generalnie szukam takiego z fotelikiem .

Do góry