reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wyprawka / Zakupowe szaleństwa ;-)

My mieszkamy z moimi rodzicami i mamy swoje dwa pokoje. Jeden duży salon i mniejszą sypialnię. W sypialni jest ogromne biurko,więc je wytargamy i tam będzie kącik dla Maleństwa.

reklama
U mnie na poczatku - z wygody - maluszek bedzie z nami w sypialni. A pozniej bedzie musial dzielic pokoj z bratem. Niestety, w bloku za bardzo sobie nie poszaleje z pokojami :-)

my mamy dwa pokoje, jeden robi za salon, a w drugim do tej pory byla sypialnia nasza plus pokoj Oliwki a teraz my sie musimy stamtad wyniesc, ah zal mi tego loza malzenskiego i ustapic miejsce drugiemu malenstwu

my musimy sie z maluszkiem pomiescic w jednym pokoju ale i tak innej opcji nie zakladalam ze na poczatku moglabym Go wydelegowac do osobnego a jak bedzie przesypial nocki to moze dostanie swoj pokoik choc fajnie tak si eobudzic w nocy i popatrzec ze taki maluszek spiocha obok :) juz si enie moge doczekac:)
przyszly mi koszulki co zamawialam:) szybko bardzo :) ciekawe czy beda dobre??:)

dobra zamówiłam ten detektor do słuchania tętna, w poprzedniej ciąży z bliźniakami miałam takie zwykłe słuchawki do słuchania ale gdzieś mi się po tych 10latach zawieruszyły :) więc zamówiłam i mam nadzieję że będą działać bo moi chłopcy wraz z mężem już nie mogą się doczekać :))) pamiętam że to było super zawsze wiedziałam że wszystko jest ok serduszko bije i wiedziałam gdzie jest :) super wrażenia :)

reklama
maja te koszulki tez wczoraj patrzalam ale wstaw jeszcze realne fotki bo tam na aukcji to takie dziwne sa te prezentacje

Do góry