reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wyprawka / Zakupowe szaleństwa ;-)

reklama
śliczne te biedronkowe body i jakie tanie :) mam nadzieję że będą też jakieś uniwersalne kolory, bo promocja się skończy chyba zanim poznam płeć :) wczoraj się dowiedziałam że znajoma mi pożyczy całą swoją wyprawkę, więc nie musiałabym nic kupować, ale mimo to nie wyobrażam sobie nie kupować takich ślicznych malutkich rzeczy :)

Ja też dostałam pomoc w ciuszkach;)dostane na dziewczynke i na chłopca ale ja i tak coś kupie...

no śliczniutkie te bodziaki biedronkowe:) ostatnio tez mieli takie extra z Pszczolka Maja i mi si etak podobaly ale moja siorka pipcia nim si ewybrala to juz nie bylo ich:( tez sobie niewyobrazam jak bym mogla nie kupic czegos maluszkowi jak ogladam tyle cudnych rzeczy :) co do pościelki to my tez kupujemy ten sliczny zestawik z jedna aplikacją już postanowione i tylko pozostało wybrać kolorek bo chce jakiś uniwersalny bo za chwile kolejne bobo w planach :)
wózek tez wlasnei chcielismy mure ze pojezdzi przynajmniej w niej dwojka łobuziaczków ale chyba nei damy rady teraz z tym wózkiem bo jednak jedna wypłata to troche mało :( no ale trudno :( a tez sie napalilam jak szczerbaty na sucharki i to od 2lat mowilam do emka ze bedziemy taki wozek mieli no nic zobaczymy ile skarbonka nazbierala:)

fajny kombinezonik....
81289894.jpg

001pmu.jpg

Dziewczyny czy w trzykołowym wózku Maxi Cosi Mura siedzisko od spacerówki można montować przodem i tyłem do kierunku jazdy?

reklama
W sumie to nie wiem czy zakochana, bo jeszcze nie bardzo orientowałam się w temacie wózków i nie oglądałam. Jakoś mi się wydaje, że jeszcze jest dużo, dużo za wcześnie i chyba się boje. Ale jak tak Was czytam, to mi się udziela. A pytam o ten wózek, bo znalazłam w necie taki 3w1 używany za 1000zł i ze zdjęć wygląda, że jest w b. dobrym stanie. Bo na nowy to pozwolić sobie nie mogę. Tylko jedno mnie nie przekonuje w tym wózku - to że spacerówka nie ma pałąga, tylko takie inne "coś" :-D

Do góry