reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wyprawka / Zakupowe szaleństwa ;-)

lotka nie wiedzialamn ze tak tanio mozna kupic lozeczko

fasolka my bedziemy kupowac bujaczek bez tego sobie nie wyobrazam tylko uzywany bo wiekszosc i tak ma odpinana tapicerke do prania

Wy sie dziewczyny nie boicie tych malych kolek w wozkach?? ja nie daje rady takimi jezdzic ani po sniegu ani po blocie
wg mnie to po tyle max powinny byc ceny lozeczek, no ale biznes sie nakreca i mamy efekty. :-)

ja tez caly czas mam Toma w spacerowce ale u nas w miasteczku nie ma problemu z odsniezaniem chodnikow. a pewnie jak by nas porzadnie zasypalo i nic nie robili to bym narzekala. :-)

reklama
tak sie dopytywalyscie babki co nakupowalam w tym polandzie, czesc juz pewnie wam pokazalam ale moge jeszcze raz :-)
SPODNIE CIAZOWE JEANS CIAZA SUPER (36-50)roz.40 (2110111726) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Wielofuncyjne lozeczko dla dziecka kojec RYBKA 5w1 (2113431403) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Detektor tętna płodu AngelSounds !!WYPRZEDAŻ!! (2113567919) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
JEANS SPODNICA CIAZOWA ciazowe ciaza(36-46)roz.40 (2114479217) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Limitowana kolekcja! Fantastyczna tunika kieszenie (2114688418) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
BOBAS becik śpiworek do spania 0-9 mies 2 KOLORY (2117106267) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
BODY niemowlęce 100% BAWEŁNA napki rozm 56 (2117685820) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
ŚPIOCHY śpioszki 100% BAWEŁNA r 62 KAFTANIK gratis (2117685933) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
KOSZULA NOCNA DO KARMIENIA Italian Fashion M (2110083967) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
SPODNIE CIĄŻOWE OGRODNICZKI 2 w 1 -MOTYWY- L (2120280287) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
KANAPA SOFA ŁÓŻKO DLA DZIECI PREZENT + PUFA + JAŚ (2120012443) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
-70% TUNIKA golf ZDOBIONA kamieniami CIĄŻA M (2120450543) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
OKRYCIE KĄPIELOWE 80 X 80 + GRATIS - SUPER JAKOSC (2120367327) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
10 ele.pościel HAFTY z szyfonem 90x120 MILPOL (2124700583) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
ROŻEK Z USZTYWNIENIEM FALBANĄ I KOKARDĄ MILPOL (2124700684) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
CEBA ZESTAW KĄPIELOWY KOMODA+PRZEWIJAK+WANIENKA n (2124842681) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
STANIK biustonosz DO KARMIENIA 80D biały PROMOCJA (2148083150) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
KOMODA TK2D2SZ TENUS - TANIO - promarkmeble (2150245442) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Bawełniana Sukienka tunika ciąża na wiosnę L (2152387994) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
SPÓDNICA CIĄŻOWA OGRODNICZKA 2 w 1 MOTYWY -L (2153182109) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
ELEGANCKIE SPODNIE CIAZOWE HIT (36-50)roz.40 (2157535198) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
OZDOBNE ZASŁONKI WE WZORACH POŚCIELI **MILPOL** (2158043896) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
PODUSZKA do karmienia ROGAL wygodna TANIO wzory (2162678083) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
No i jak mi przyszlo podsumowanie na karcie kredytowej to sie w nizly szok wpedzilam!!!!!:crazy::crazy::crazy::crazy::crazy::rofl2::rofl2:
Posciel, baldachimy zaslonki wszystko w kolorze zielonym, do tego komoda z zoltymi dodatkami. Teraz tylko tzreba odmalowac pokoik na zolto i zielono, pozawieszac pare obrazkow i heja!!!!!Normalnie czuje sie i zachowuje jakn=by to byla moja pierwsza a nie druga ciaza. Zglupialam na stare lata a przeciez jest tak wczesnie. Ja poprostu naprawde chce wierzyc, ze wszystko bedzie dobrze..

Monaliza łał, nieźle poszalałaś!!!:szok: W sumie to fajnie jest oglądać te wszystkie rzeczy do maleństwa, ale ja się jeszcze hamuje. Chyba jednak strach jest większy, niestety (przynajmniej na razie) i w sumie wydaje mi się, że mam jeszcze czas.
I tak już ze mną lepiej, bo po wczorajszej wizycie odważyłam się dziś kupić pierwsze ciuchy dla siebie (skromnie: 2 pary leginsów, tunikę i sukienkę). Zresztą nie miałam wyboru, bo wszystkie rzeczy mnie już strasznie cisną, normalnie masakra.
Najlepsze jest to, że nikt (prawie) jeszcze nic nie wie o ciąży a zaraz zobaczy, to będzie niezły szok, ha ha.

Poszalałyscie dziewczyki:-).Sliczne rzeczy.
Anmika u mnie rodzice(domyslaja sie) tescie i rodzenstwo tez nie wiedzą jeszcze(daleko mieszkaja to łatwo ukryc) ale dzis po wizycie mam zamiar poinformowac wszystkich:-)

maja - ten tez biore pod uwagę :) a ktoś mówisz ma z Twoich znajomych i jest zadowolony ?

martusia
- ja nie mam wyboru musze miec lekki wózek, a głownie takie mają małe kółka

Mnie korci, żeby kupić już łóżeczko i wózek, bo mam upatrzone. Nie wiem, jak się powstrzymać :-)

Monaliza, ale zakupy :szok: łał, ta kanapa dziecięca jest super, kupię taką na pewno jak poznam płeć! dla chłopca model A22 a dla dziewczynki A12

No i mam już ten detektor tętna:
Detektor tętna płodu BabySound B z LCD!!! (2180228027) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
właśnie go użyłam, tętno znalazłam prawie od razu, serduszko biło bardzo szybko (147 się wyświetlało), potem zgubiłam maluszka i znajdowałam jeszcze kilka razy, no i się uspokoiłam bardzo :tak: ale jak paczka przyszła to myślałam że ją rozerwę na kawałki z emocji, bo oczywiście była tak zapakowana że bez noża nie otworzysz.
Wieczorem znów posłucham maleństwa, tym razem już z mężem. Ale nie będę słuchać częściej niż raz w tygodniu. Niby to nie szkodliwe, ale lepiej dmuchać na zimne.

reklama
Do góry