reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wyprawka / Zakupowe szaleństwa ;-)

dziewczyny ten duzy rogal na pewno sie wam przyda ja go mam z poprzedniej ciązy i sluzy nam do dziś. Moja córa ma 2,5 roku i bardzo lubi sie do niego przytulac jak oglada bajki, Jak byla malutka to lubiala w nim leżeć bo ma taka mozliwośc związania końców i robi sie z niego takie jakby gniazdko. No i oczywiście ja tez go używalam do karmienia a teraz do spania. Super sprawa

jak ide spac i ciągnę tego rogala z jednego do drugiego pokoju śmieje się ze zabieram kochanka i ide spać :-D a ja jak wstaje to czasem go nakrywam ze sie sam w niego wtula :-D

reklama
Fasolka śliczne ciuszki:-)
Kasieq uwielbiam Primark, uwielbiam, jak go tu znalazłam w DE, to mój M osiwieje:-) ale tam piękne rzeczy i jeszcze w jakich cenach. W zasadzie dla Małej mam rzeczy od groma, ale jak tam wejdę to chociaż skarpetki muszę kupić:-D
W H&M namierzyłam jeszcze przeceny, i po 2,3 e kupiłam rzeczy na drugi rok,
001.jpg002.jpg003.jpg005.jpg004.jpg a ostatnie Primark:-)

śliczne ciuszki !!!
Axarai śliczniusie te rzeczy w h&m !!! noi super ceny!!!
Beba moje pieluszkowe zapalenie mózgu nie zna pojęcia rozsądek :)))))))

Ja dzisiaj zabralam się w końcu za pranie juz 4 pralka jest włączona. Korzystam z pogody. Najpierw popralam wszystkie pościele kocyki prześcieradla, rożki itp a teraz ubranka po corci. Praktycznie nic nie kupowalam nowego poza kilkoma pajacykami i tak dzisiaj zaczęłam to przeglądać i chyba nie bardzo mam w co ubrac moją corcię jak będziemy wychodzic ze szpitala bo wszystkie male ciuszki sa zbyt ciepłe poniewaz pierwszą core urodziłam w środku ostrej zimy.

Mantezowa no to najprzyjemniejsza rzecz przed Tobą ,zakupić cosik dla Małej :)
brzuchatki od jutA w biedronce są śliczne bodziaki z disneya za 10zł !!! aż żałuję że sama tam nie mogę być i kupić wszystkie jakie mi sie spodobaja :( :)

A ja dzisiaj zajrzałam do coccodrillo, kupiłam Adzie płaszczyk na jesień i ledwo co wyszłam, bo dla Weroniki mnóstwo rzeczy po ... 5 PLN było, tyle, że ja tyyyyyyyyyyyyyyyle mam, że musiałabym być kretynką by kupować, ale serce miałam ściśnięte. :tak:

Maja dzięki jutro wysyłam moją mamę na zakupy:)
Axarai śliczne te ciuszki:) miałam już w ręce te rajstopki, na razie nie mam w szafie ubranek które do nich pasują dlatego ich nie kupiłam, ale nadejdzie ten dzień:-D:-D

reklama
patrysia*- przeglądam sobie właśnie allegro, a w związku z tym że "chorujesz" na kubusiową pościel, chciałam Ci pokazać linka tańszej kubusiowej pościeli:
Pościel do łóżeczka 120*90 z kubusiem i prosiaczki (2594882239) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
jest bardzo ładna tylko ma troche elem. różowych :dry:

nie wiem jak zaopatrywujesz się na używane pościele ale też takie są na allegro:
POŚCIEL DISNEY TYGRYSEK KUBUŚ I PRZYJACIELE (2593969915) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Do góry