reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wyprawka / Zakupowe szaleństwa ;-)

Jak już kupicie, to bierzcie się dziewczyny za testowanie i koniecznie zdajcie relację jak się mata spisuje, bo ja też myślę nad zakupem, ale taki jest wybór, że za nic nie jestem w stanie się zdecydować na którąś.

reklama
Potwierdzam, liść szeleści, da się na dole przypiąc zabawki i jest jeszcze mały ogonek kota wystający i chyba promyki słońca, ale ledwo co :D ale zawsze można zabawki jakieś na dole położyc :) póki co na pleckach jest cudo, swiatełka, muzyczka super :D
ale muszę Ci przyznać, że ta pokazana przez Ciebie wygląda świetnie, ma moim zdaniem więcej zabawek i wydaje się grubsza, jeśli masz wybór to chyba tę tiny wybierz, wydaje się ciekawsza, jedynie muzyczki nie ma widzę

Ja wybrałam właśnie tą Tiny Love, też kupiłam używaną za 110zł + przesyłka. Mam nadzieję, że będzie ok. A muzyczkę ona ma. Można włączyć utwory Mozarta na 10 minut lub ustawić, że jak dziecko kopnie nogą lub uderzy rączką to będzie jakaś muzyczka i odgłosy zwierząt. Jedynie światełek nie ma.
Ja mam też klasyczną karuzelę z Tiny Love i też bardzo mi się podoba i Małemu też, przynajmniej na razie ;-)

no to zakupiłam brązowego polara i czekam na przesyłkę

ta kurtka ma nosidełko dla dziecka czy po prostu jest tam wiecej miejsca?

więcej miejsca

A tak na marginesie, to mi nie przeszkadza, że zabawki są u góry, bo żadne moje dziecko nie lubiło leżeć na brzuchu, i Ada też widzę nie lubi:dry:
moja to nawet 5 minut nie uleży na brzuszku
chyba, że ją przerzucę przez ramię

Tygrysek dla mnie kurtka też za droga
motam na krzyż

reklama
Do góry