reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wyprawka / Zakupowe szaleństwa ;-)

Szaleje z prezentami, lubię wszystko wcześniej załatwić, bo jak później mam w grudniu za prezentami latać, to mnie szlag trafia!
Kupiłam wczoraj dla małej na Mikołaja Tranquil Turtle CloudB - YouTube tylko fioletowego, no cudny po prostu, cały pokój pływał wczoraj jak z m sprawdzaliśmy, a jak jeszcze szum morza włączyliśmy to normalnie spać się zachciało:-) Na gwiazdkę dla młodej FISHER PRICE SKOCZEK CUDA OCEANU T2804 - KURIER!!! (2750281666) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. taki bajerek, chociaż M mówi, że dla niej bardziej przydałby się hamak:-D, bo ona ciągle śpi;-)
A dla młodego na te długie podróże, co by się nie nudził w aucie, i żebym go nie zabiłaSONY PSP-E1004 + AUTA 2 (CARS 2) (2760936957) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Mi się te zabawki z Tyny Love bardzo podobają, szkoda że tu nie ma!

Axarai znajdę gdzieś tego żółwia u nas, np. na allegro? Bo szukałam ale tam są tylko takie co wyświetlają jakieś gwiazdki itp. A ten Twój jest super! Można wiedzieć ile kosztował?

reklama
Dziewczyny a ja szukam jakieś zabawki (maskotki) żeby świeciła, mrugała czy coś takiego. Bo Małego strasznie interesują wszelkie światełka i chciałam coś takiego, żebym mu mogła np. zawieśić na macie. Szukam na allegro, ale tyle tego wszystkiego, a nie wiem jak znaleźć konkretnie to co mnie interesuje.

Ostatnia edycja:
Dziewczyny muszę zakupić porządne przechowalnie do mąki cukru itp Możecie coś zaproponować, bo mam dosyć dzielenia się żarciem z molami spożywczymi :wściekła/y:
Chciałabym mieć wszystko równiutki i mieć możliwość dokupienia za kilka lat jak będzie taka potrzeba, niekoniecznie tupperware, bo trochę drogo, choć częściowo go mam i jestem mocno zadowolona akurat z tych.

Dziewczyny a ja szukam jakieś zabawki (maskotki) żeby świeciła, mrugała czy coś takiego. Bo Małego strasznie interesują wszelkie światełka i chciałam coś takiego, żebym mu mogła np. zawieśić na macie. Szukam na allegro, ale tyle tego wszystkiego, a nie wiem jak znaleźć konkretnie to co mnie interesuje.

Doti, e jeszcze nie skończyłam;-) Cudnie się tak przelewa wirtualne pieniążki:-p
Anmika no szukałam, ale faktycznie tego nie ma. Jest na
New Cloud B Tranquil Turtle Nightlight With Gentle Wave Sounds PURPLE nice gift | eBay. Ten drugi też jest fajny, ale musi być z tej firmy Cloud B. Tamten wyświetla konstelacje, prawdziwe, w 4 kolorach. Tylko się nie rusza obraz.
Ja zapłaciłam w promocji w Toyrusie 34e

Podzielam pytanie o świecące zabawki - mamy żółwia kupionego na polskich aukcjach allegro chyba za 30zł mały bardzo lubi na niego patrzeć
tylko z tym żółwiem mieliśmy problem ze sprzedającym i ogólnie muzyka jest za głośna ale na szczęście da się ją wyłączyć :)

Dziewczyny muszę zakupić porządne przechowalnie do mąki cukru itp Możecie coś zaproponować, bo mam dosyć dzielenia się żarciem z molami spożywczymi :wściekła/y:
Chciałabym mieć wszystko równiutki i mieć możliwość dokupienia za kilka lat jak będzie taka potrzeba, niekoniecznie tupperware, bo trochę drogo, choć częściowo go mam i jestem mocno zadowolona akurat z tych.

do tego co na wierzchu trzymam jak jakieś ciastka mam cos takiego tylko z innej firmy Zalando Home Pozostałe - Zalando.pl super sie sprawdza jak ktoś przychodzi bo robią sie z tego ładne i takie same 3 miseczki na coś
co do przechowywania innych produktów to ja lubię takie które mają jakby taką gumkę która zasysa przykrywkę - wtedy mam pewnosc ze wyciągając nie rozsypie mi sie wszystko chyba te mają takie Zalando Home VORRATSDOSE PACK OF 2 - Pojemniki na żywność - Zalando.pl

Ostatnia edycja:
anmika Merlin szukałam tych świecących zabawek i trafiłam na stronę Smyka obejrzyjcie sobie ich zabawkiKaruzele i pozytywki - zabawki, gry dla dzieci w smyk.com
Lilianna
ja kupuje w Ikei
Axarai super ten żółw, moja mała ma też ma żółwia ale takiego Zoobies

Moje ostatnie zakupy:p KOCYK NIEMOWLAKA - LEŚNE SOWY | ARBUZ
MIĘCIUTKA APASZKA | LEŚNE SOWY | ARBUZ
White&Black. Zabawki czarno-białe. Kocyki, rożki, osłonki na łóżeczko.
Zawieszka samochodowa "Genius baby on board" - ZABAWKI

reklama
Ja mam huśtawkę Bright Starts kupiłam wprawdzie w IRL ale w sklepie w stylu Smyka. Jutro jadę ją wymienić na coś co ma wibracje bo huśtanie na moje dziecko nie działa:baffled::no: nawet 10 minut nie wysiedzi
Na allegro jest duży wybór.

Do góry