reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wyprawka / Zakupowe szaleństwa ;-)

reklama
Awersja Właśnie wczoraj oglądałam tą stronkę i nawet dziewczynom ją poleciłam bo szukały świecących zabawek... Hihihi:p

Zdziwiłam się, bo ceny w stacjonarnym smyku zawsze jak z kosmosu a w internetowym taniej niż na allegro! :szok:

Kupiłam w akcie desperacji:
Tiny Love, Move & Play, Gimnastyka z pałąkami dla bobasa - Tiny Love - Zabawki i gry dla dzieci - Smyk.com
Karuzela podróżna - Tiny Love - Zabawki i gry dla dzieci - Smyk.com

Mam nadzieję, że to młodą na chwilę zajmie w ciągu dnia.
moj pod ta karuzelka potrafi polezec tak do pol godzinki. fajna sprawa :-)

Lotka
właśnie z powodu twojej rekomendacji ją kupiłam :-D
Jakoś wcześniej patrzyłam na zwykłe karuzele a nie na takie małe.
A te duże to i koszt większy i to mnie trochę stopowało przed zakupem.
A ta podróżna jest rzeczywiście fajna, bo można i w wózku i w foteliku przypiąć.

Lotka
właśnie z powodu twojej rekomendacji ją kupiłam :-D
Jakoś wcześniej patrzyłam na zwykłe karuzele a nie na takie małe.
A te duże to i koszt większy i to mnie trochę stopowało przed zakupem.
A ta podróżna jest rzeczywiście fajna, bo można i w wózku i w foteliku przypiąć.
mam nadzieje, ze spełni oczekiwania ;-) bo jak dla mnie(znaczy dziecia) to nadal jest rewelacyjna ;-)

Kasieq świetne zakupy, a żółw słodziak normalnie! Ja też się czaję na ten kocyk, ale się zastanawiam nad większym, bo ja mam dla Didi teraz kołderkę 80/80, i ona mała jest w sumie:confused:

reklama
Axarai ja potrzebuje kocyk do fotelika i wózka dlatego nieduży, zobacz sobie większy kocyk - średniaka ma 80X100 powinien być ok.
Awersja kupiłam tą karuzele, ale różową w Mothercare za 30 euro:wściekła/y::wściekła/y: 2 razy tyle co ty :szok::wściekła/y::angry: Jutro jadę ją oddać i zamówię tą ze smyka!!! Nienawidzę przepłacać!!

Do góry