reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Wyprawka / Zakupowe szaleństwa ;-)

Patrysia na moja tez srednio ale mam kupca na rzeczy juz za małe wiec moge zaszalec ;-) no mam nadzieje ze w stacjonarnym bedzie bo ja wole na zywca kupowac:-D a deichmana uwielbiam bo tam moge buty bez problemu kupic na moja noge (41:-p) no i promocje fajne maja zreszta normalnie ceny tez maja zroznicowane i mozna wybrac cos dla siebie :-)

no małą masz nózke :p tak nawet i bez promocji ceny fajne takze ja tam kupuje sobie butki dość czesto ;)

reklama
Dziewczyny był u mnie dopiero kurier, przywiózł krzesełko...ale jak stanął w drzwiach to aż mnie zatkało:-D Normalnie takie ciachhhooo :-D Dobrze, że szybko przeszło i nie zaczęłam się jąkać:tak::-)

Krzesełkiem pochwalę się pewnie jutro bo trzeba skręcić, a K późno z pracy dziś wróci, a ja się za to wolę nie brać:tak:

Ja noszę rozmiar 36/37 i myślałam, że mały, a tu 34:szok: Tygrysie gdzie ty buty kupujesz??

Dziewczyny był u mnie dopiero kurier, przywiózł krzesełko...ale jak stanął w drzwiach to aż mnie zatkało:-D Normalnie takie ciachhhooo :-D Dobrze, że szybko przeszło i nie zaczęłam się jąkać:tak::-)

Krzesełkiem pochwalę się pewnie jutro bo trzeba skręcić, a K późno z pracy dziś wróci, a ja się za to wolę nie brać:tak:

Ja noszę rozmiar 36/37 i myślałam, że mały, a tu 34:szok: Tygrysie gdzie ty buty kupujesz??
zamawiaj na przyszlosc ta sama firma kurierska ;-)

bebe co to za firma kurierska byla :-D:-D:-D

ja kupuje buty z dziecięcego dzialu niestety, a jak na obcasie to 35 i z paskiem żeby nie spadly, lub zelowe podkladki na tyl i na przod,a doslubu myslalam ze pojde w lakierkach od przyjecia, ale wtedy byly modne te szpiczaste czubki to sobie takie 35 kupilam i z wolna pieta to tam z tylu troche wolnej podeszwy zostalo heh

No właśnie gapa jestem i nie sprawdziłam bo obiad robiłam, a okno mam z drugiej strony...muszę na fakturze zobaczyć co to za firma :-D

Tygrysku dobrze, że teraz te dziecięce buty to jak dla dorosłych to bez różnicy w sumie...

reklama
Bo jak nie trzeba butli to po co przyzwyczajać ;)a wtedy męczyć sie z odzwyczajeniem...

Ale tez jest tak ze jedne dzieci nie chca z butelki po prostu ;)

Do góry