reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Wyprawka / Zakupowe szaleństwa ;-)

reklama
Wiem Tygrysku na długie spacery mam spacerówkę Tako. Chodniku w Irlandii są równiutkie, nie to co w PL więc jak trzeba to i Quinny pojedziemy na spacerek:tak::-D ale głównie chodzi mi o to żeby mieć lekki wózek do samolotu i właśnie na zakupy, stelaż zajmuje mało miejsca w bagażniku i mogę do niego wpiąć fotelik samochodowy.

Kasieq a no fakt zapomnialam ze Ty po naszych cudownych chodnikach :wściekła/y: nie bedziesz jezdzila mi sie bardzo quinny podoba ale wlasnie zrezygnowalam przez chodniki

tzn ja nie musze na sile kupowac zadnego z tych tylko chcialabym poznac opinie czy on wogole jest dobry czy po prostu szukac dalej, doswiadczenia to ja nie mam a 15 lat temu to inny wozek mialam i teraz to sa lepsze

Ja mam taki po 1 synku SPACERÓWKA ,,CONECO" (3032036634) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. tyle ze granatowy i do dzisiaj wsio oki z nim a był użytkowany uch!!Marcelek teraz go odziedziczył i jakbym kupowała jeszcze raz to taki sam ale w nowszej wersji taki
WÓZEK SPACEROWY SPACERÓWKA FLASH CONECO GRATISY %% (3045771900) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

3-kołowe mi sie nie podobają jak i myśle ze mniej funkcjonalne...ale tego typu jak ty pokazałaś 4-kołowy(podobny do tego co ja mam budowy)smiało mogę polecić jak i podoba mi się ;)

edit:w tym moim też mega zaleta kosz!ile ja napakowane miałam w nim nie raz i wsio oki ;)w tej spacerówce co ty masz kosz jest słaby...jak i mały(kolezanka ma i się porwał bo chciała za dużo naładowac w niego)

edit.2

tu masz na zdjęciu jak Alanek w nim siedział

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry