reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

wzrost i waga naszych dzieci

Xeone, jak patrze na zdjecie Twojego synka i jego wage to wydaje mi sie,ze moj jest ciezszy. Twoj ma szczuplutkie nozki, moj juz ma takie male serdelki:-D. Wnioskuje,ze moj Macius wazy ponad 4,5 kg.

reklama
Hahaha, może Patryk ma ciezkie kości (albo w policzki mu poszło ;-)). Ale faktycznie jeszcze nie jest pulchniutki i nie ma tych słodkich waleczków na rączkach i nózkach.

Eh, mój Tymek pewnie znowu będzie rekordzistą:-D:-D:-D. Pewnie już z 6 kg ma na liczniku;-);-);-). Ale jeszcze nie dorobił się wałeczków, serdelasków, jak ja to nazywam, na rączkach i na nóżkach. Wygląda całkiem szczupło, tylko buzia pyzata, no ale u nas to rodzinne.

majandra a ty masz cyfrową wagę czy taką zwyczajną z krechami, bo jak ja się waże z małą na takiej z krechami to mam wrażenie na popełnieni błędu w pomiarach od 0.5 do 1 kilo i wolę się nie ważyć, może na cyfrwej byłoby dokładniej

Tygrysku, mam cyfrowa,ale mam wrazenie,ze ona tez oszukuje. Zreszta, bede dokladnie wiedziec w czwartek, zwaze Maciusia przed szczepieniem w domu i potem w przychodni i bede pewna.

reklama
Do góry