Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Xeone, jak patrze na zdjecie Twojego synka i jego wage to wydaje mi sie,ze moj jest ciezszy. Twoj ma szczuplutkie nozki, moj juz ma takie male serdelki. Wnioskuje,ze moj Macius wazy ponad 4,5 kg.
Hahaha, może Patryk ma ciezkie kości (albo w policzki mu poszło ;-)). Ale faktycznie jeszcze nie jest pulchniutki i nie ma tych słodkich waleczków na rączkach i nózkach.
Eh, mój Tymek pewnie znowu będzie rekordzistą. Pewnie już z 6 kg ma na liczniku;-);-);-). Ale jeszcze nie dorobił się wałeczków, serdelasków, jak ja to nazywam, na rączkach i na nóżkach. Wygląda całkiem szczupło, tylko buzia pyzata, no ale u nas to rodzinne.
majandra a ty masz cyfrową wagę czy taką zwyczajną z krechami, bo jak ja się waże z małą na takiej z krechami to mam wrażenie na popełnieni błędu w pomiarach od 0.5 do 1 kilo i wolę się nie ważyć, może na cyfrwej byłoby dokładniej
Tygrysku, mam cyfrowa,ale mam wrazenie,ze ona tez oszukuje. Zreszta, bede dokladnie wiedziec w czwartek, zwaze Maciusia przed szczepieniem w domu i potem w przychodni i bede pewna.