Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Rafał jeszcze nie podwoił swojej wagi ale jest na dobrej drodze. A jak miał by potroić do roku to dziekuję - 13,5 kg kto go będzie nosił???????????????
Nachwaliłam się, że nadrabia wagę... Już mu się znudziło. Od 14 przytył z 7100 do 7150.. Wprawdzie teraz był wazony na wadze w przychodni, a ona zawsze pokazuje około 50 mniej niż nasza, no ale to i tak mało...
A tak poza tym, to Janek plasuje się pomiedzy 10 a 25 centylem. I wagowo i wzrostowo i główkowo .
Dziś nie chciał dać się zmierzyć i z dużym trudem oszacowano jego wzrost na 65,5, z uwagą, że raczej jest więcej. Mi w domu wyszło 67 cm... A głowka 42,5 cm :-).
aletko czy znalazłabys czas na dopisanie zmian wagowych, bo ja nie mam zbyt wiele czasu zeby czytac w wątkach jak przybieraja majowiątka, a tak to tylko łan luk i juz wiem co jest grane.
Myslałam nad tym, żeby każda z nas mogła edytować i wprowadzać swoje zmiany, żeby nie zawracać głowy Aletce, ale to wymagałoby załozenia nowego watku, każda z nas musiałaby mieć swojego posta (najlepiej dla czytelności bez podpisów), nie byłyby alfabetycznie i pewnie zrobiłby sie balagan...