reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zabawki dla naszych dzieci! :)

Widzę, że sprzedający pieska powinien dać nam wszystkim rabat ;D ...każda z nas go poleca i kupuje.

reklama
osinka to tak jak ja ;D
na dzien dziecka kupilam taka kaczuszke smiechotke i stale sie nia bawie ::)

ta, ja najbardziej lubię bawić się łukiem i królikiem z maty.

zaginęła mi paczka z małpką i komarkiem, na szczęście kobieta zwróciła pieniążki.

kaska w ogole nie wiem bo ostatnio same skargi bo gina paczki i to nie tylko w moim miescie
ja raz sie nacielam i teraz przy odbiorze place

Ja na dzień dziecka kupiłam gryzaczek grzechotke z kłapouchym. MAłemu się podoba ale jak ja nią ruszam. hihi. A co do paczek z allegro odpukać jeszcze mi się nie zdarzyło żeby paczka nie dotarła- może mam szczęście a z mężem lubimy robić tam zakupy bo jakoś taniej

Oj tak, Allegro jest fajne ;D I my czekamy ma pieska Bawi, mam nadzieję, że też się z Filipem zaprzyjaźni :)

Tak moja Kubulka bawi się żabką

reklama
Do góry