reklama

Zabawki te polecane i odradzane

No coz, trudno sie nie zgodzic z odczuciami co niektorych.. sama mam czesto podobne wrazenie.. i widze, ze nie jst subiektywne - mimo, iz sytuacja czy rozmowa kompletnie nie dotyczy akurat mnie czy tez tematu mnie inetresujacego :/
Ale np zainteresowal mnie temat Danonkow - o ktorych Hope pisala na 'karmieniu' ze sa beee - wierze, tylko wlasnie jakbym mogla prosic Hope o jakies info, zrodlo - chetnie poczytalabym z czego to one tam sa produkowane - :tak:;-)

Bra
- ale to dobre pianki - nie toskyczne???

reklama
Bubbles my mamy z tego pelzaka mala super sie nim bawi;) Fakt jest glosny ale tylko to zwraca uwage malej i moge chowac w tym czasie rzeczy niedozwolone. Mala dostala pod choinke do dzis sie bawi

bardzo fajne te piłeczki. brat mój ma dla dziecko to samo. jedyne, że warto zainwestować w akumulatorki bo szybko baterie się wyczerpują.

fajoskie piłeczki i fajoski hipcio :) u nas zabawki do kąpieli przynajmniej narazie nie wchodzą w grę bo dziewcze tak się rozbawia,że zawsze kończy się płaczem jak trzeba wychodzić wanny :-D

reklama
Te kuleczki co Bubbles pokazała kupiliśmy Igorowi pod choinkę i niestety młody się boi tej zabawki,moja prawie dwuletnia siostrzenica też się bała. Ma strasznie głośną rzępolącą melodyjkę i pewnie dlatego dzieci się tego boją. Wstawiając link właśnie do tej zabawki na zakupowym napomknęłam o stworzeniu tematu "zabawki polecane i odradzane".

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry