reklama

Zabawki te polecane i odradzane

moja koleżanka ma to z tego MULA http://allegro.pl/ikea-przebijanka-mula-dostepne-od-reki-i2027944595.html
i nie polecam tej zabawki ... po 1 te bolce ciężko się wkładało i wyciągało.. a po 2 młotek nie jest zbyt bezpieczną zabawką dla takiego malca:-p

karolka ja mówię o takim skoczku :
Fisher-Price® Go Baby Go!™ Bounce & Spin Zebra™ from Mattel's ToyLab.com.au - YouTube

jest rewelacyjny dla tych młodszych i starszych dzieci :-) moje dziewczyny obie się na niej bawią :-p

za to całkiem jestem przecina skjoczkom poniżej ponieważ strasznie na nich dzieci wyglądają i wiszą :no:
baby bungee jumper - YouTube
Baby falls asleep bouncing - YouTube
Jumparoo Jumping... - YouTube
Training for the Rodeo - YouTube
Khloe Aviana Fisher Price Bouncer - YouTube
sory że tyle linkow ale normalnie każdy z tych skoczków może ładnie wygląda , ale ile krzywdy można dziecku zrobić "wieszając" je na czymś takim :no:

reklama
Hope co do tych przekladanek z ikea to tez mamy (dostalismy- oczywiscie popularne tu strasznie), ale poki cop troche niebezpieczne, Oskar juz zdazyl przywalic sobie tym drewnem w glowe...

hope, mi się te jeździki autka z prezentami na roczek kojarzą, ale pamiętam, że nawet na roczek Mat jeszcze nim nie jeździł, tylko później.
kamcia, a Emma też już takiej zebry dosiada? Podoba mi się.

Ja jeszcze nie mam ani pchacza, ani stolika, ani nic podobnego i myślę właśnie co by tu kupić.

stolik jest fajowy, myślałam,że będzie potrzebny poźniej,ale junior już staje obok niego i bawi się, zresztą było foto z kawy u prezesa ze Staśkiem to widać było.
Poza tym bawi się też sorterami- takim w wiaderku i garnuszkiem.Z obu tak samo wywala, strasznej różnicy nie ma.Jeszcze mamy z fiszer szajsa śpiewającą piłkę, niestety przy niej junior tańczy:-D więc odpala ją sobie i kołysze się jak wańka wstańka i gdasiuje

a 2 dni temu kupiłam gumowe autko- strasznie sie podoba, bo jest miękkie(gumowe) do tego obite takim a'la pluszem, więc miło w paszczy:tak:

matusia dosiada:-) hihih
DSC03481.jpg

reklama
Czyli z mulą i przebijakiem bezpieczniej poczekać do wieku producenta, czyli 18 miesięcy :sorry2:

Zebra mi się podoba, spróbujemy coś wylicytować jak ropuch zacznie stać sama swobodnie.

Jaipur to gumiaste autko co mają też takie klocki i piłki gumiaste i kudłatkowate? W DDTVN robili test na niezniszczalność :tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry