Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Wczoraj wzbogaciliśmy się o kubeczki, bardzo fajne. Można układać kolorami, wielkością, robić wieżę do burzenia a najlepsze są w wodzie, wiszą z kubków sznurki z wody, których nie można złapać, nie wiadomo dlaczego;-) Na każdym kubku jest jakiś zwierzaczek. Niedrogie i faktycznie daje więcej możliwości niż można się spodziewać po czymś tak prostym. Kiedyś przyda się w piaskownicy:-)
A całkiem nieplanowanie weszliśmy w posiadanie drewnianego pchacza z biedry :-) Trafiłam na wyprzedaż i tak oto za 20 zł mamy żyrafona. Podoba się, ale na razie nie służy do pchania tylko do wyrywania uszu, kręcenia oczami, gryzienia i rzucania klockami i wspinania się :-)
gag ten stolik dostał mój "chrześniak" - (jakby był chrzczony ) ode mnie na roczek ... jest rewelacja już prawie rok furore w domu robi - bardzo go lubi i bardzo często się nim bawi - dla Tymka na roczek też planuje zakupić identyko I faktycznie okazja cenowa się trafiła
żelka - miałam farta, bo laska wystawiła go godzinę przed tym jak znalazłam ogłoszenie, więc od razu za komórę i jest mój ;-) ciesze się, że robi furorę - i mam nadzieję, że u nas nie mniejszą :-)