reklama

Zabawki te polecane i odradzane

reklama
Kupiłam żyrafę o tą images.jpeg mam nadzieję że się sprawdzi jak Franek zacznie wstawać:confused:

Ale jasna dupina zabawki są tak drogie że wymiękam:szok: Ogrom wszystkiego, wszystko drogie, a każdy chciałby pieniądze wydać na coś co dziecko będzie lubiło i przy czym będzie mogło się rozwijać i bądź tu mądrym co kupić:confused::baffled:

Ostatnia edycja:
A ja to jestem nienormalna.Boję się kupić...żeby nie miał za dużo i żeby nie wpadł w nawyk zabawy 5minut jedną zabawką i do kąta.Zanim mu kupię cokolwiek to zastanawiam się 800razy czy to rozwojowa zabawka,jak będzie się nią bawił za miesiąc, dwa itd. nie ma ikonki z waleniem się młotkiem po łbie, a by się przydała do tego mojego postu:rofl2:

teraz raczej nie wpadnie w nawyk ... jak mądrze będziesz użytkować ( czyli dawać po 2 - 3 zabawki do wyboru) i zmieniać zestawy co pare dni ... Gorzej jak 3 - 4 latki dostają codziennie resoraka bo inaczej wrzask i histeria - widziałam takie przypadki to, aż miałam ochote wypieprzyć wszystkei zabawki do kosza ... a matke w tylek zlać :angry::angry::angry:

Tak Jaipur zgadza się :tak: Nie jest to wcale nienormalne że się po stokroć zastanawiasz:no: Najlepsze są zabawki które starczają na długo, że jak jest dziecko małe to coś tam robi a jak podrośnie to odkrywa w zabawce coś nowego.
Wychodzę z założenia że mogę sprzedać jak okres fascynacji daną zabawką minie, a jak ma się dużo to część można schować i za jakiś czas wyciągnąć później schować znowu i znowu jest WOW.
Mnie też by się ikonka z młotkiem przydała bo już miałam kup teraz zrobić i kupić zabawkową maszynkę do golenia (brody) bo już sobie wyobraziłam jak stoją we dwóch w łazience tata się goli a Franek udaje że się goli:errr:

oj m y mamy bardzo dużo zabawek :tak:
ale zanim ja cos kupię, albo jak ktoś oyta co kupić na uoirsziny gwizdkę itp
zanim cos wybiorę to też się ze 100 razy z\stanawiam żeby się przydała i równiez na póxniej
albo jak z rolkami..
po co Vi na zimę kupa zabawek na "teraz" zazyczyłam sobie rolki zeby miała na wiosnę:tak: zamiast 10 podobnych zabawek którymi będzie sie bawić już
i tak sobie rolki czekają:-) do wiosny :-)
tak samo uwazam ze mało mam zabawek zbędnych które sie nie przydały nigdy lub znudziły :-p
praktycznie wszystkie sa ciągle w obiegu :-) i to mnie cieszy :-)

agacio jak dla nie żyrafka fajnie wygląda.. ale mało atrakcyjna jest. bo wrzucasz kulkę spada i ,.. koniec... któtka muzycza i to wszystko..
kolezanka taka ma... kupiła synowi
a ja od zawsze patrzyłam co niby w niej takiego super.. i do mnie nie przemówiła jednak

ostatnio zakupiłam dwie zabawki i już widzę jak mnie teściowa za to skarci ;-)ale staram się nie kupować bezmyślnie (dlatego ciesze się ,że jest ten temat o zabawkach).
Nie daję Staszkowi do zabawy wszystkich zabawek - zazwyczaj ma połowę puli, no chyba, że niespostrzeżenie sam sie dorwie do torby lub pudełka ze skarbami, wtedy nie mam serca mu zabierać ;-)
aaa no i oczywiście jak wpadają goście - wtedy jest zabawkowy szał ciał!

reklama
ania86 tak sobie mysle i myslę co by Toboe zaprpopnowć , skoro nie ten pchacz bo masz już stolik to mozę z jeździków faktycznie??
ja znalazłam kilka fajnych , moze jakiś Ci się spodoba:tak:
są jeździki pchacze albo same jeździki.. różności.:-)
VTECH jeżdzik, odpychacz, bujak (2069390741) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
KIDDIELAND JEŹDZIK ODPYCHACZ ZYGZAK CARS AUTA HIT! (2077389569) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Smily POCIĄG 3w1 # CHODZIK PCHACZ JEŹDZIK Mówi PL (2079227935) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
BRUIN CHODZIK PCHACZ JEŹDZIK SUPER ZABAWKA (2073697791) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
JEŻDZIK/BUJADEŁKO MP3 PROWADNIK KOŁYSKA 3kol (2059568165) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
JEŹDZIK JEŹDZIDEŁKO UFO MELODYJKI ŚWIATŁO NOWOŚĆ ! (2061732780) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
ODPYCHACZ, JEŹDZIK 3w1+DŹWIĘKI #3668 (2059447489) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
http://allegro.pl/jezdzik-skoczek-chodzik-playskool-hasbro-i2033271502.html

ten 1 mamy w domu i szczerze polecam :-)
i ten zygzak też widziałam na zywo u siorki też super
a my mamy podobny tylko ze nie zygzak a arielka :-p
aha ten smily pociąg tez mamy podobną ciuchcię tylko że inną firmę :-)
edit znalazłam an allegoro :-p
uważam że warto w nią zainwestowac bo starcza na dłuuugo ...
Vi bawi się juz nią ponad rok.. i nadal ma zajęcie! nie znudziła jej się wcale.. :-)
Emma też sie bawi , wciska guziczki , przewraca kartki i wrzuca klocuszki do środka (tam jest na klocki taki otworek :-p

http://allegro.pl/vtech-pociag-train-edukacyjny-jezdzik-pchacz-dst24-i2071860230.html

jk będziesz zaintrersowana moge Ci poakazać dziewczyny na tych zabawkach :tak:

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry