reklama

Zabawki te polecane i odradzane

reklama
Agacio my tez mamy te zyrafke :)
Filciu dostal ja juz na chrzest od wuja chrzestnego, wiec najpierw z upodobaniem bawil sie nia Aleks, teraz Filciu uwielbia przede wszystkim same pileczki, a jak go stawiam przy niej to trzyma sie kurczowo tych 'uszu', a jak go podtrzymuje to gmera przy tych ruchomych rozkach zyrafy :)
Mysle, ze bedzie rowniez swietna do wspinania sie, ale narazie tego nie potrafimy.

dziewczyny ja z chęcią przyjrzę się również jakimś innym propozycjom , bo jak narazie widzę same pchacze. ciężki wybór z tymi zabawkami.

widziałam tez tego hipcia ae myslałam ze Ci się ie spoidoba i nie wstawiałam linka :-p

paulina same pchacze bo ania poprosiła o pomoc w wyborze pchacza ;-)
a Ty w jaim stylu szukasz zabawki?? do czegoś ma służyć czy od tak sobie chcesz coś kupić?? :-)

na roczek fajne byłyby lego duplo:tak:
lub jakiś helikopter fajny , albo statek piracki :-)
lub też ta zebra skoczek fisher price :-)
możesz też kupić jakąś kolejkę ,
co jeszcze ... aha garaż samochodowy ze zjeżdzalniami:-)
jesli jeszcze nie masz to walsnie stolik edukacyjny :-)

linków moge Ci kilka podać:
taki ma Emma i się nim uwielbia bawić kupiliśmy jej na gwiazdkę:
HELIKOPTER DO LITEREK I CYFEREK MÓWI PO POLSKU (2068239962) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
taki kupowalismy 3 krotnie na roczek bo robi furorę wśród roczniaków:
Mega Bloks duży STATEK PIRACKI dźwięk ruch Łódź (2082588341) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
są też takie:
GRAJĄCO JEŻDŻĄCY STATEK PIRACKI W-WA (2084194812) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
moze byc do kąpieli :Statek piracki Kubuś Puchatek do kąpieli Disney (2039174754) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
zebry link podawałam
Smyths Toys Fisher Price Bounce and Spin Zebra - YouTube
kolejuki różne:
Zestaw Mega Bloks-kolejka KUBUSIA PUCHATKA (2072359822) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Grający pociąg z torami dla dzieci 12m+ / kolejka (2032063106) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
KOLEJKA CIUCHCIA EDUKACYJNA DLA MALUCHA W-WA (2067494856) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Wader Kid Cars Kolejka 4,5 metra (2077335187) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
to ma Emma i tez uwielbia się bawić.. i nawe Vi się bawi więc satrczy na długo:
POCIĄG FISHER PRICE, ŻYRAFA FISHER PRICE 9 KLOCKÓW (2078161145) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
LITTLE PEOPLE Muzyczny Pociąg Zoo M0532 (2084644036) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

z lego nie dam linków bo sa różne i różne ceny .. nawet po 200zł.. a nie wiem jaki by Tobie odpowiadał..
wpisz na allegro lego dluplo i będziesz miała :-)
możesz też wpisać mega bloks
to one pasuja tez do duplo :tak:

Ostatnia edycja:
niewiem ale lego to jeszcze dużo dużo za mały moim zdaniem :-):-)

ale pociągi są fajną różnorodnością. zebrę mamy stoi i narazie zaciekawia. kupiliśmy bo była dobra cena. :tak:

my na roczek robimy plac zabaw małemu w ogrodzie.Bo i tak nie kojarzy,co to są urodziny:-p
a ta zebra od początku mnie zainteresowała, ale .. ciągle myślę...:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry