reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Ząbki i objawy ząbkowania ;)

reklama
Aga gratulacje :-)

ale wychodzi dopiero czy się odezwała po jakimś czasie :confused: bo mi tak etapowo narazie całe mam dwie ale dwie na dole to już mi kupę czasu wychodzą i mam je w połowie ;-):-D

Aga współczuje...
ja raz miałam takie szczęście, ze 4 na raz zaczęły ni sie wyrzynać i do tego miałam ropne zapalenie jamy ustnej...2 tygodnie wyłąm z bólu, a do tego sesja była:zawstydzona/y:

pożnij miałam spokój i za jakis czas znowu dały znać o sobie...teraz mam juz wszystkie, ale szykuje sie na usuwanie 2 dolnych

też smarowałam :zawstydzona/y: bo już mi pomysłów brakowało co z tym zrobić :angry:
ale dużo to mi ten żel nie pomógł :dry:

odezwała się po jakimś czasie..... niestety :baffled:
ale wcześniej aż tak nie bolało...

dziękuję za gratulacje ;-):-D:-D:-D
no u mnie tez wczesniej wychodzila to ten zel pomogł ale teraz to nic jedynie tabletki ale to na 2-3 godziny troche lepiej po tym antybiotyku to juz tak ten bol nie promieniuje ale szczeki dalej calej nie moge otworzyc:-(
bozie tak sobie mysle jak te nasze maluchy musza ciepiec jak im te zeby sie wyrzynaja bo ja stara krowa nie moge sobie z tym bólem poradzic :no:

reklama
Do góry