reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Ząbki i objawy ząbkowania ;)

reklama
nie ma..ale nie zanosi sie w najbliższym czasie na nie, wcale, a wcale...poza tym wyczytałam, że dzieci maja dopiero zazwyczaj 5 po drugim roku życia...wiec narazie ma wszystkie

nie ma..ale nie zanosi sie w najbliższym czasie na nie, wcale, a wcale...poza tym wyczytałam, że dzieci maja dopiero zazwyczaj 5 po drugim roku życia...wiec narazie ma wszystkie

no ale przecież jedynki też niektóre dzieci mają dużo wczesniej niz mówią schematy :confused:to czemu by i piątki nie miały by już wychodzić :confused: ......... jak dla mnie wszystkie to do 5:-p

Ja przez kilka miesiecy nie miałąm tutaj niczego do napisania. A teraz mamy szał. Miesiac temu wyszły Mai wszystki czwórki. Ponieważ są wielki, wiec one ciagle rosna. A teraz nam sie przebijają wszystkie trójki. Maja i tak bardzo dzielnie to znosi. Teraz tylko troche gorzej je i marudzi przez sen od soboty.

reklama
Do góry