• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ząbki i objawy ząbkowania ;)

my tez uzywamy ELMEX tylko SZymek nie moze zbytnio opanowac plukania buzi z pasty juz razem z nim to robie aby mnie nasladowal ale ciezko idzie zazwyczaj polyka wode no i paste. a dopiero pozniej pluje

jakie macie na to sposoby???????????

reklama
no a ja z innej beczki dzieciaki maja juz prawie pełne buzie zabalkow i kiedy wybieracie sie do dentysty??? i czy czyms smarujecie dzieciakom zeby jakims fluorem itp. sasiadka mi dzis powiedziala ze jakies krople z niemiec ma i smaruje 2 razy w tygodniu malej aby miala zdrowe i nie dostala sie prochnica

wiec postanowila zapytac sie WAS
Ja stosuję Zimafluor od prawie roku. Oczywiscie z przerwami. Mam nadzieję, że będzie mieć mocniejsze ząbki mleczne niż Madzia.

no a ja z innej beczki dzieciaki maja juz prawie pełne buzie zabalkow i kiedy wybieracie sie do dentysty??? i czy czyms smarujecie dzieciakom zeby jakims fluorem itp. sasiadka mi dzis powiedziala ze jakies krople z niemiec ma i smaruje 2 razy w tygodniu malej aby miala zdrowe i nie dostala sie prochnica

wiec postanowila zapytac sie WAS
a znasz moze nazwe tych kropli:confused:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry