reklama

Zachowanie naszych dzieci

Ja do niedawna zmieniałam na łożku pieluchę i zabawiałam. Ale od jakiegoś czasu na pralce postawiłam przewijak, na przewijaku podusie i tam się przewijamy. Zaczęłam dlatego ponieważ przy naszej biegunce musiałam pupkę myć wodą, więc miałam blisko do zlewu, mydła, gąbki itd. Na przewijaku nie ma gdzie zwiać i tam go przewijam. Na łóżku już nie ma szansy ;p Tak jak teraz jest super. A i mały zabawkami, deodorantami, antyperspirantami trzymanymi w rączce wali w płytki ;P

reklama
nie wiem gdzie pisac i pytac ...

na jakich stronach macie swoje materace ???? dzis usypiałam i se przypomnialam ze chyba powinnam przełożyć na stronę gryki ? yh

reklama
Dziewczyny tak na logikę, chciałybyście na takiej nierównej gryce spać? Te gryki macie pewnie w takie kule porozkładane. Ja też chciałam kupić gryka kokos ale babka w sklepie mi odradziła bo gryka służy tylko do chodzenia na nóżkach na tej stronie bo to masuje stópki. Więc ja stwierdziłam ze nie bede przekręcać tylko do chodzenia po tym i znowu przekręcać na spanie i kupiłam kokos kokos.
Na marginesie moja koleżanka od niemowlaka kładzie dziecko na tej gryce......i żyje ;P

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry