ilona24
Podwójna mamuśka :*:*
witam sie i Ja
Jak zwykle spać nie możecie po nocy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
a u mnie śnieg jest i jest i jest, nowy nie spadł
ale juz nie tak zimno na szczęście
wczoraj fajny spacerek urządziłam sobie z małym to aż miło było !!!!!!!!!!!
Marta chłopy takie są, rzadko który zachowuje sie jak my czyli świruje !!!!!!!!!! mój tak samo nawet kazał mi nie mierzyć tempki bo widział co sie działo !!!!!!!!!! także wiesz jednym uchem wpada drugim wypada
losiczka a TY dziś znów szurasz ????????????????????? bardzo dobrze ze odganiasz zle mysli
tak ma być
anaber to teraz bedziesz nadrabiać juz na szczęscie z jedzeniem
!!!!!!!!!!!!!!!
Karolinko a TY chyba sie nie ukrywasz co ???????????? lepiej powiedz jak sie czujesz
U mnie powróciły niestety nieprzespane noce bo mysle o głupotach i śnią mi sie głupoty
kurcze ja za bardzo biorę do siebie te wszystkie wydarzenia itd a potem myslę i co najgorsze mam koszmary, chyba nie powinnam oglądać tv i czytać wiadomości teraz !!!!!!!!!!!!!!! a czytać tylko same przyjemne arytkuły !!!!!! ten świat jest popieprzony, nie wiem chyba w paranoję jakąś wpadam bo sie boje spać we własnym mieszkaniu
coś strasznego
Malami w takich warunkach to ja to bym była ciągle chora !!!!!! szok !!!!!! wspólczuję,!!!!!!!
a u mnie śnieg jest i jest i jest, nowy nie spadł
ale juz nie tak zimno na szczęście Marta chłopy takie są, rzadko który zachowuje sie jak my czyli świruje !!!!!!!!!! mój tak samo nawet kazał mi nie mierzyć tempki bo widział co sie działo !!!!!!!!!! także wiesz jednym uchem wpada drugim wypada
losiczka a TY dziś znów szurasz ????????????????????? bardzo dobrze ze odganiasz zle mysli
anaber to teraz bedziesz nadrabiać juz na szczęscie z jedzeniem
Karolinko a TY chyba sie nie ukrywasz co ???????????? lepiej powiedz jak sie czujesz
U mnie powróciły niestety nieprzespane noce bo mysle o głupotach i śnią mi sie głupoty
kurcze ja za bardzo biorę do siebie te wszystkie wydarzenia itd a potem myslę i co najgorsze mam koszmary, chyba nie powinnam oglądać tv i czytać wiadomości teraz !!!!!!!!!!!!!!! a czytać tylko same przyjemne arytkuły !!!!!! ten świat jest popieprzony, nie wiem chyba w paranoję jakąś wpadam bo sie boje spać we własnym mieszkaniu Malami w takich warunkach to ja to bym była ciągle chora !!!!!! szok !!!!!! wspólczuję,!!!!!!!

a oczywiście nie chcę nic brać i tak cały wieczór się męczę

.... nawet jak będziesz w ciąży to to prawdopodobnie do niego dotrze jak pierwszy raz poczuje ruchy pod swoją ręką a potem dzidziolek będzie mu machał na usg ;-)