iwona100na
Majowa Mamusia
Wiem że kolacje zawsze najbardziej tuczą :-(
Ale ja nie jadam kolacji a tez tyje
hehehehe
Ale ja nie jadam kolacji a tez tyje
hehehehe
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

dzidzia w Was rosnie przeciez!a Wy chcecie ograniczac jedzonko?!wystarczy zdrowo jesc i na pewno stracicie wszystko po ciazy;-)mi to zajelo prawie rok ale przytylam az 28kg w pierwszej,a teraz mam +12kg juz,a nie jem slodyczy wogole,tylko warzywa i owoce bo jestem wege
duuuuzo pije i mysle o dzidzi nie o sobie.jem zdrowo,wiec nie mam wyrzutow sumienia.wezme sie za zbedne kilogramy jak malestwo bedzie juz w kolysce a nie teraz....
po Nikusi wrocilam do 55kg i teraz tez dam rade,a dzidzia musi dostawac i sniadanie i obiad i kolacje

ryba,pomarancze i jogurt to nic szkodliwego i dzidzia tegopotrzebuje
musisz byc silna skoro pracujesz,a oktorej chcesz zjesc skoro az do 23 na nogach jestes....

dzidzia przecież tyle nie waży ;-) (tak wiem, dochodzą jeszcze wody do tego i łożysko... ), a jak człek czegoś nie pojmuje to wymyśla różne cuda wianki 
kurcze jestem w 28 tygodniu ciąży i już mam 10 kilo na plusie

dosłownie się załamałam..a wiem że sama sobie jestem winna bo obżeram sie słodyczami i najwyższa pora powiedzieć stop!! Więc teraz zamiast wpieprzać czekoladę nasypalam sobie do miseczki płatków kukurydzianych i je będę chrupać
wydaje mi się że one nie mają wiele kalorii (pustych zresztą) chyba że się oszukuję to bardzo proszę o wyprowadzenie mnie z błędu