Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
czy az 90% to nie wiem ale wiem, ze to sie zdarza dosc czesto ale az 2 rozmiary? Przeciez B jest w miare male (wiem, bo sama mam) a D to juz spory cycek :-)
Większość Polek nosi podobno 75 B lub C, to najczęściej kupowane rozmiary staników w PL, oczywiście źle dobrane.
Sama mam mega biust i w normalnych sklepach zawsze mi było ciężko coś sensownego znaleźć, bo zazwyczaj miseczki się kończą na D i musiałam brać jakieś obwody wielkie a później to pod biustem obcinać i kombinować. Szybko się więc przekonałam, że w dobry stanik warto zainwestować i teraz kupuję głównie Panache, na Allegro, tzn, w sklepie sobie mierzę a na Allegro dużo taniej zamawiam;-)
Z fajnych stronek polecam, macie tu m.in. poradę jak samej wykonać stanik do karmienia:
Zbuduj sobie karmnik! :-)
A doszlo do tego jakos tak: raz w zyciu jako nastolatka sie pomierzyla a potem niewazne, ze ciaza, ze karmienie, ze tycie, ze chudniecie, ze menopauza - cale zycie trzyma sie jednego rozmiaru i nie da sobie wmowic, ze powinna przejsc na wiekszy
A ceny brafiterek sa niestety z kosmosu