reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Zadbane Majowe Mamy

Ej, fajnie jest posiadać tyłek a nie tylko płynne przejście pleców w nogi. Ja żałuję tylko tego że mi właśnie tyłek spadł sporo w ciąży, a taki fajny miałam ;) 50kg to mało jest, kiedyś tyle ważyłam i nie uważam że wyglądałam fajnie ;) Ja bede celować w okolicach 60kg, ale to 26kg mniej niż teraz. Dłuuuuga droga przede mną.

z moimi ksztaltami to wszystko schudnie a dupa zostanie, o to sie nie martwie:D

reklama
Carmella ja 160 wiec mozesz przybic piatke;)

No i czekam na foty :D
Cudna Zmijka Marcelek Twoj :-D Jak tam noce? tez co 2h karmisz? a jak Ci sie podoba teraz Twoj biust? duzo wiekszy?

tez co 2 godziny:) w dzien teraz mu sie przestawia i czasem sam wola nawet co 1,5 h a czasem co 2,5 h bo nie da mu sie wczesniej wcisnac:) cycki fajne, okragle, moglyby takie zostac na stale:D

No no czad i w dzien i w nocy;-)
A co do cyckow to ja wlasnie nie chce miec duzych...czekam na moment kiedy zmaleja po ciazy...

Ja licze na to z ejak urodze to zrzuce sporo kg i na pewno na jakas diete bedzie trzeba przejsc zeby osiagnac wage max 60kg bo przed ciaza wazyłam 67 przy wzroscie 162cm. Zobaczymy czy sie uda, bo ja zawsze miałam brzuchol wystajacy i duze cyce. Marze o tym zeby biut zmalał do rozmiaru B,C. :tak:

reklama
kugela - 90% kobiet ma źle dobrane staniki i często po wizycie okazuje się, że trzeba o 10 zmniejszyć obwód i z miseczką o dwa rozmiary podskoczyć, więc Ollena nie jest wyjątkiem;-)

Do góry