zgadzam sie ze teraz z nowej kolekcji nic ciekawego nie ma ale mammutki sa super:-)A no chyba ze kupujesz mebelki z mamutaNo ale one sa ze starej kolekcji. Mi tez sie bardzo podobaja
ale na takie mam jeszcze czas a narazie uzyje swoich starych mebelkow dla maluszka (tez z ikei hehe)
Chodzilo mi o najnowsze kolekcje... ze nic ciekawego nie wprowadzili ale ogolnie Ikee zawsze lubilam i to bardzoooo :-) i tez zalezy za czym konkretnym sie jedzie.
Zycze udanych zakupow :-):-):-)
no wiem ze najnowsze kolorki sa takie nijakie dlatego musze porownac capri z ta nowa kolekcja jak sie okaze ze sa takie same wymiary to zdecyduje sie na capri a poza tym moj m uwielbia niebieski wiec problemu aby go przekonac nie bedzie:-)Ja ostatnio widzialam na miescie dziewczyne z najnowszym buzzem w kolorze "greystone" w srodku jest taki szaroblekitny na zawnatrz ciemny fiolet a budka ma czerwone detale. Bardzo ladny ale jakos teraz te kolorki co dali wydaja mi sie troche nijakie. jedynie to strawberry i ten grystone jeszcze mi sie podoba. ale oczywiscie kazdy ma swoj gust :-) jak dla mnie capri jest o wiele bardziej powalajacy :-)