reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

reklama
swietne te spodnie, wszystkie mi sie podobaja, te z kokarda tez. tylko....trzeba miec do nich super zgrabne nogi, czyli nie moje :dry:
aza,a pamietam jaka scieme walilas, ze ty masz niby grube nogi:wściekła/y: idz sie w glowe stuknij,dziewczyno:-p ty chyba grubych nie widzialas

Kochana wiesz ile było próbnych zdjęć :pPP Ja mam problem w sumie z samymi łydkami a co za tym idzie z cholewami. Mało które buty dopinam a jak już takowe znajdę to biorę bez namysłu :))) Poza tym jestem karakan więc też to inaczej wygląda ;)))

Aza ja Ci dam karakan :-D:-D:-D
Tzn ze ja tez ??? :confused::shocked2::cool2::angry::-D:-D:-D
No bo wzrost taki sam tylko 2 kg róznicy miedzy nami :-D:-D
Nie komentuje tego ........ Jestes sexi laska.
........
........
........
........
........
Zreszta tak jak i ja :-D:-D:-D

ale wymyślacie z tymi karakanami:sorry2:Aza spojrz na siebie jesteś sliczna jak modelka,ja mam 171 a chetnie bym się z Tobą urodą zamieniła i moge miec nawet 160 :p:p nie dogodzi się babom nigdy:-D

kupiłam wczoraj w Biedronce ( oczywiście:-D) puzzle ciuchcia maja długośc 196cm...zostqwiłam rano na stoliku w kuchni ,rano Igi wpadł i pierwsze "a co to jeest" no i układalismy juz po 7 ,ja mu mówiłam co jest po kolei a on znajdywał :-)

http://gazetka.biedronka.pl/g18,specjalnie_dla_ciebie.html str 12/13

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Anawawka sprawdziłam, kokarde można odpruć :)))

Mama my 2 takie karakaniki ale nie przecze: fajne :))) a jakie skromne... :pPPP

Cleo a z Ciebie to nie laska? Gupol jeden... Z pewnością każda by coś chciała zmienić i ja chyba najbardziej to łydki hehe... :))) Wzrost nadrabiam szpilami wiec jest oki...

Martolinka będziemy czekać na foto w nowych spodniach :)))

Ja myślę o takich spodniach:DOPASOWANE BRYCZESY RURKI WYSZCZUPLAJĄCE S/M KOLOR (2266132841) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Mam kilka par leginsów ale już się zmechaciły a te to nawet zwykłe spodnie przypominają.

reklama
Do góry