R
rouż
Gość
ja kupilam jakis czas temu te bolerka i po pierwszym praniu rękawki mi sie sprały i były 3/4 brzydko wyglądało
O kurcze,to mnie zmartwilas...:-(
Trudno, zamowione, zaplacone, co ma byc to bedzie...:-(
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja kupilam jakis czas temu te bolerka i po pierwszym praniu rękawki mi sie sprały i były 3/4 brzydko wyglądało
O kurcze,to mnie zmartwilas...:-(
Trudno, zamowione, zaplacone, co ma byc to bedzie...:-(
Kasia ja widzialam ten wozek w sklepie i musze przyznac ze zwrocil moja uwage po pierwsze kolorki sliczne,mega lekki i gondola tez sporo cena nie wygurowana:-)spacerowka duza:-)jest wersja z pompowanymi kolami i piankowymi:-)jak masz mozliwosc to idz do sklepu obejrzec ten wozek:-)gdyby mial 3kola to bym go wziela!!tak jest delikatna i zwiewna i nawet jak mi brzuch urośnie do gigantycznych rozmiarów nadal bedzie dobra bo jest ladnie dopasowana i ma duzo luzu w brzuszku ;-) a kolorek wlasnie taki rewelacyjny na lato
dziewczyny moze ktoras z was ma stycznosc badz widziala i wie cos o wozku
bb* VECTOR 4 Lite* wózek ESPIRO * 3 w 1 + fotelik (641542190) - Aukcje internetowe Allegro
podoba mi sie ale nei wiem czy spełni moje oczekiwania... na zdjeciach i w opisach wszystko jest takie idealne ... eh
ja mam bolerko ale takie jakby robione na szydelku kupilam sobie w Stanach ale ma krotki rekaw i jest czarny:-)Gosiu, na allegro jeszcze nie patrzylam za takim kombinezonem, ale to zrobie
A sobie przed chwila dokupilam na allegro jeszcze 2szt bolerek-stwierdzilam, ze przydadza mi sie na chlodniejsze dni do sukienek i bluzeczek. Ja wybralam biale i czarne, bo do wszyskiego pasuja
NAJTANIEJ NOWE SEXI BOLERKO_BOLERKA 19 KOLOROW (631492877) - Aukcje internetowe Allegro
ja bym sie wstrzymała z kupnem całego kompletu mebli.czytam i czytam i tak ja ubranek itp sie nie boje.... to juz mam metlik w glowie co do mebli![]()
przedstawie Wam opcje i jestem ciekawa Waszego zdania:
zalozenie maly/a bedzie spac do ok 1-1,5 roku z nami w sypialni potem w swoim pokoju
i teraz zaczynaja sie schody - w sypialni mam juz komode, wstawie na pewno lozeczko i wiecej nie dam rady pomiescic ale wydaje mi sie ze powinno wystarczyc, choc czy malemy jego komode tez upchac?
zastanawialam sie jakie lozeczko mniejsze czy wieksze? chyba mniejsze bo i tak z zalozenia potem bedzie spac u siebie
i teraz problem kupic komode czy nastawke? czy cos takiego na zwykla komode jest, lub sa nastawki na lozeczeka czy zdaje to egzamin?
czy kupic zestaw caly szafa, komoda lozeczko - i te dwie pierwsze juz w jego pokoju postawic?
czy czekac z zakupem tego jak juz bede wieksze lozko kupowaci wtedy caly pokoj zrobic
pokoj dzieciecy jest maly i nie chce go zagracic i weszlo by mi normalne lozko, biurko, komoda albo szafa... i co wtedy.....
poradzcie cos![]()
(chociaz raczej ciezko zeby taki przewijak spadl bo ma od dolu zabezpieczenia). Jesli jednak bys sie zdecydowala na przewijak na komodzie to musisz wziasc pod uwage na wysokosc komody, czy nie bedzie za wysoko albo za nisko przewijac.

Ja właśnie się zastanawiam czy kupić mojej prawie dwulatce nowe dorosłe łóżko czy dokupić jeszcze jedno łóżeczko ? Plusem tego łóżeczka mojej Zuzki jest to że z tych większych i w tej chwili przerobiliśmy je już na tapczanik bez szczebelków takie łóżeczka są droższe ale myślę że do ok 5 lat wystarczą