reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

A w Anglii nie ma H&M?? Podobno mają niezłe i stosunkowo niedrogie staniki dla karmiących.
Potwierdzam, mam 2 staniczki H&M i w ogóle nie wyglądają jak do karmienia. Jeden jest w kolorze ciemnego brązu i jest bardzo sexi - taki pod bluzkę z dekoltem, a drugi biały, bardziej zabudowany z koronką. Oba nie mają żadnych usztywnień, ale ładnie trzymają piersi. Niestety są na mnie trochę za duże (dostałam używane) i nie wiem, czy będę je nosić. Zobaczymy, może mi jeszcze cycki urosną :sorry:

reklama
Cleo mi też się bardzo podoba:tak: ja gdybym miał córcię to ubierałabym ją tylko w sukieneczki:-)

Byłam wczoraj w Rossmann i widziałam tą pościel z Kubusiem Puchatkiem za 50 zł, powiem Wam szczerze, że nie warto, materiał taki beznadziejny, sztywny, no i odniosłam wrażenie, jakby była wypłowiała, myślę, że w gazetce dużo, dużo lepiej wyglądała.

Cleo mi też się bardzo podoba:tak: ja gdybym miał córcię to ubierałabym ją tylko w sukieneczki:-)

Byłam wczoraj w Rossmann i widziałam tą pościel z Kubusiem Puchatkiem za 50 zł, powiem Wam szczerze, że nie warto, materiał taki beznadziejny, sztywny, no i odniosłam wrażenie, jakby była wypłowiała, myślę, że w gazetce dużo, dużo lepiej wyglądała.

Madzia nie wiesz ze w gazetkach z reguly wszystko lepiej wyglada:-)pewnie wyplowiala bo dlugo lezala hehe:-)

Madziek
Spodenki też mam dla niej szczególnie na zimę żeby w pupcie ciepło było, a sukieneczki to są od 3 miesiąca. Ach już sobie ją wyobrażam małą żabeczke moją w tych spodniach pumpiastych hihi:-D

O tak ciuszki z NEXTA są prześliczne.Też mam dużo używanych ale naprawdę w rewelacyjnym stanie.Jeansowe spodnie czy sukieneczki jak nowe.Widziałam chyba w bonprioxie w katalogu można nowe zamówić ale jaka drożyzna średnio 40-60 zł za sukienkę:szok:
Dostałam znowu od sister sukienunie z NEXTa to się pochwalę a co:-D( aż 7 zł kosztowała hihi)

fajowa :)))

W szkole rodzenia mieliśmy zajęcia z panią od laktacji i apropos staników do karmienia i rozmiarów, to stwierdziła, że to oczywiście indywidualne sprawa, ale raczej biust będzie podobny rozmiarowo do ciążowego - pomijając okres nawału, kiedy będziemy miały fabrykę kosmiczną..
Wspomniała też, że stanik nie powinien mieć fiszbin, bo to sprzyja zastojom i zapaleniom i że trzeba definitywnie nosić, żeby kształt biustu zachować.
A w Anglii nie ma H&M?? Podobno mają niezłe i stosunkowo niedrogie staniki dla karmiących.

Jest H&M i szczerze mowiac to wypadl mi wogole z glowy, bede musiala sie przejechac i poszukac :-)

O tak ciuszki z NEXTA są prześliczne.Też mam dużo używanych ale naprawdę w rewelacyjnym stanie.Jeansowe spodnie czy sukieneczki jak nowe.Widziałam chyba w bonprioxie w katalogu można nowe zamówić ale jaka drożyzna średnio 40-60 zł za sukienkę:szok:
Dostałam znowu od sister sukienunie z NEXTa to się pochwalę a co:-D( aż 7 zł kosztowała hihi)

Sliczna sukieneczka :-)

Potwierdzam, mam 2 staniczki H&M i w ogóle nie wyglądają jak do karmienia. Jeden jest w kolorze ciemnego brązu i jest bardzo sexi - taki pod bluzkę z dekoltem, a drugi biały, bardziej zabudowany z koronką. Oba nie mają żadnych usztywnień, ale ładnie trzymają piersi. Niestety są na mnie trochę za duże (dostałam używane) i nie wiem, czy będę je nosić. Zobaczymy, może mi jeszcze cycki urosną :sorry:

no jak Ci 2 maluchy pociagna to i 2 razy wiecej pokarmu dostaniesz to pewnie jeszcze urosna heheh ;-)

Madziek
Spodenki też mam dla niej szczególnie na zimę żeby w pupcie ciepło było, a sukieneczki to są od 3 miesiąca. Ach już sobie ją wyobrażam małą żabeczke moją w tych spodniach pumpiastych hihi:-D

Ja to uwielbiam wszystkie te sukieneczki, niestety synka w nie ubierac nie bede ale za to pocieszylam sie "gangsterskimi" dresikami, skejciarskimi jeansami i bluzami z kapturem hehe :-)
No i uwielbiam "smerfowe" dresiki z pelnymi szlapkami a szerokimi na tyleczku :-)

Sliczna sukieneczka :-)

Ja to uwielbiam wszystkie te sukieneczki, niestety synka w nie ubierac nie bede ale za to pocieszylam sie "gangsterskimi" dresikami, skejciarskimi jeansami i bluzami z kapturem hehe :-)
No i uwielbiam "smerfowe" dresiki z pelnymi szlapkami a szerokimi na tyleczku :-)

Klaudzia jak bym słyszała mojego męża:)
On twierdzi że córeczka to mała raperka będzie:-) i musiałam kupić 2 bluzy z kapturem (kiedys wrzucilam fotki)

Justynka dzięki:-)

reklama
Do góry