reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

Ostatnia edycja:
reklama
Udało mi się wygrac aukcję na pościel: Uroczy komplet pościeli 4 el.+gratis kocyk (721748382) - Aukcje internetowe Allegro
Powiem Wam szczerze, że bardzo podoba mi się rozwiązanie kołderki ozdobnej zamiast kołderki i poszewki na nią gdyz wtedy do prania wsadzamy całą kołderkę i mamy wszystko czyściutkie :)))

Aza mi tez sie strasznie podobaly te kompleciki, u nas odpadlo ze wzgledu na pranie, koldry niestety nie wysusze zima w mieszkaniu... a posciel zamierzam co 2 tygodnie prac wiec u nas niestety odpadlo:sorry:

Wczoraj chciałam sobie kupić bluzę taką fajną i owszem były ale gdzie z takim brzuchem się zapiąc w M nie weszłam. L też odpadła i dopiero XL...Wygladam jak wielka ropucha bo bluza jest zielona innej nie było...ale cieplusio przynajmniej
a ja za pozno sie zorientowalam ze moge w bluzach mojego meza chodzic... teraz praktycznie zaczynam sie nie miescic :( :wściekła/y:

Aza mi tez sie strasznie podobaly te kompleciki, u nas odpadlo ze wzgledu na pranie, koldry niestety nie wysusze zima w mieszkaniu... a posciel zamierzam co 2 tygodnie prac wiec u nas niestety odpadlo:sorry:

No ciekawa jestem jak to będzie z praniem tej kołdry... Jak bedzie schła bez problemu to kupie jeszcze jeden taki zestaw... :-)

Jeśli chodzi obluzy i sweterki to ja póki co mięszczę sie we wszystkie sprzed ciąży. Jednak czeka mnie szukanie sukienki bo za 2 tygodnie ide na wesele a tu same typowo letnie i mało eleganckie sukienki. Choć z drugirj strony troche szkoda kasy na jakąś wymyślną kreację w sumie na jeden raz...Ehhh...

No ciekawa jestem jak to będzie z praniem tej kołdry... Jak bedzie schła bez problemu to kupie jeszcze jeden taki zestaw... :-)

Aza jak polecisz to i ja kupie bo tez mi sie strasznie podobaly... z tego co dzisiaj zauwazylam po praniu poscieli z Glucka - ich ochraniacza, i ochraniacza z mamotato to ten pierwszy byl prawie suchy bez rozwieszania... jak tylko w misce troche polezal... a ten drugi musial sie sluszyc na sloneczku troche czasu - nie wiem ile bo w pracy siedzialam, wiec chodzi o wypelnienie... Choc i tak polecam mamo tato :)

Aza jak polecisz to i ja kupie bo tez mi sie strasznie podobaly... z tego co dzisiaj zauwazylam po praniu poscieli z Glucka - ich ochraniacza, i ochraniacza z mamotato to ten pierwszy byl prawie suchy bez rozwieszania... jak tylko w misce troche polezal... a ten drugi musial sie sluszyc na sloneczku troche czasu - nie wiem ile bo w pracy siedzialam, wiec chodzi o wypelnienie... Choc i tak polecam mamo tato :)

Hmmm... No ciekawa jestem... Jak sprawdze to dam znać. Jeśli chodzi o mamotato to wiem tylko, że prześcieradła na przewijaki spierają się a pościel wiem, że ok. Jedyne jeszcze co zauważam u koleżanki to problem z ochraniaczem od nich. Koleżanka musiała już obniżyć poziom łóżeczka i teraz góre ochraniacza przywiązuje do szczebelków. Niestety te ochraniacze są miękkie i cały jej się obsuwa choć mocno jest przywiązany. Nie wiem jak jest z Twoim kompletem, może już jakoś rozwiązali ten problem i bardziej usztywnili ten ochraniacz...

Jeśli chodzi obluzy i sweterki to ja póki co mięszczę sie we wszystkie sprzed ciąży. Jednak czeka mnie szukanie sukienki bo za 2 tygodnie ide na wesele a tu same typowo letnie i mało eleganckie sukienki. Choć z drugirj strony troche szkoda kasy na jakąś wymyślną kreację w sumie na jeden raz...Ehhh...
Też mam wesele za 2 tyg i nie mam w co się ubrać...
Chyba ubiorę jakąś tunikę i już a co tam.I tak będę siedzieć za stołem i nikt się na mnie gapił nie będzie aż tak , a kobiecie w ciązy się wszystko podobno wybacza :-D:-D:-Dmi też szkoda kasy na sukienkę, która pozniej ma tylko leżeć.

Hmmm... No ciekawa jestem... Jak sprawdze to dam znać. Jeśli chodzi o mamotato to wiem tylko, że prześcieradła na przewijaki spierają się a pościel wiem, że ok. Jedyne jeszcze co zauważam u koleżanki to problem z ochraniaczem od nich. Koleżanka musiała już obniżyć poziom łóżeczka i teraz góre ochraniacza przywiązuje do szczebelków. Niestety te ochraniacze są miękkie i cały jej się obsuwa choć mocno jest przywiązany. Nie wiem jak jest z Twoim kompletem, może już jakoś rozwiązali ten problem i bardziej usztywnili ten ochraniacz...

Aza w uzytkowaniu wyjdzie na razie nawet nie mamy jeszcze lozeczka aby sprawdzic ten ochraniacz :(

reklama
Też mam wesele za 2 tyg i nie mam w co się ubrać...
Chyba ubiorę jakąś tunikę i już a co tam.I tak będę siedzieć za stołem i nikt się na mnie gapił nie będzie aż tak , a kobiecie w ciązy się wszystko podobno wybacza :-D:-D:-Dmi też szkoda kasy na sukienkę, która pozniej ma tylko leżeć.

Też się nad tym zastanawiam... Myślałam żeby kupić ładne leginsy i do tego tunike. Też będę za stołem siedzieć więc co tam...

Do góry