xxxklaudziaxxx
Listopadówka 2009
Kludzia, fajny ten kombinezonik)))
A ja zamówiłam pościel i takie tam)))
sliczna poscielka, bedzie mu napewno milo w niej spinkac :-)
Wlasnie wylicytowalam na allegro kombinezonik z flauszu z Quelle, na ktory bardzo chorowalam. Miala mi go kupic ciocia, ale przemyslama i stwierdzilam ze szkoda kasy na kombinezon, w ktorym dziecko pochodzi krotko(bo rozmiar 62 i 74mam). Nowy kosztuje 119zl, ja z przesylka zaplacilam 40zl. A cioci powiem aby kupila komplet poscieli na ktory choruje i rozki-wszystko bedzie w cenie kombinezonu a posluzy znacznie dlozej, bo nie 2-3tyg, tylko 2-3lata
A kombinezon kupilam taki:
kombinezon bajerancki, no i cena super!
A muszę się pochwalić, ze udało mi się kupić mało używaną gondolkę do wózka w takim kolorze jak wózek. Za połowę ceny. W dodatku znalazlam w jednym sklepie internetowym nieoryginalną folię do tego wózka za 45 zł a oryginalna kosztuje 130więc nawet doliczając koszty przesyłki nieźle zaoszczędziłam. Byłoby taniej gdyby wszystko było u jednego sprzedawcy kupowane ale niestety musiałam sie tego wszystkiego nieźle naszukać. Ale i tak Całość tjj. wózek, gondolka i folia razem z przesyłką wyszły mnie 772 zł, a w sklepie musiałabym za to zapłacić 1150 :-)
BRAWO :-):-):-) ciesze sie bardzo!
więc nawet doliczając koszty przesyłki nieźle zaoszczędziłam. Byłoby taniej gdyby wszystko było u jednego sprzedawcy kupowane ale niestety musiałam sie tego wszystkiego nieźle naszukać. Ale i tak Całość tjj. wózek, gondolka i folia razem z przesyłką wyszły mnie 772 zł, a w sklepie musiałabym za to zapłacić 1150 :-)